Atakan Karazor'un tecavüz iddiasıyla yargılandığı dava devam ediyor - Haber Jet

Atakan Karazor’un tecavüz iddiasıyla yargılandığı dava devam ediyor

Türkiye A Milli Takımı'nda oynaması için gerekli işlemlerin yapıldığı Atakan Karazor'un 2022'de başlayan tecavüz davası 50 bin euroluk kefaletle serbest bırakılmasının ardından davanın süreci de merak ediliyor.

Haziran 2022’de gerçekleşen tecavüz skandalı, önce Almanya’da kaptanlık verilmesi şimdi de Türkiye Milli Takımı’na gelebileceği iddialarıyla yeniden gündeme geldi.

Atakan Karazor'un tecavüz iddiasıyla yargılandığı dava devam ediyor

ATAKAN KARAZOR’UN TECAVÜZ DAVASI NEDİR?

Haziran 2022’de İbiza’da gittiği tatilde tecavüzle suçlanarak tutuklanan Alman futbolcu Türk asıllı Atakan Karazor, 50 bin euroluk tazminat ödeyerek kefaletle serbest bırakılmıştı.

O dönem 25 yaşında ve Stuttgart oyuncusu olan, Atakan Karazor, 18 yaşındaki bir kadın tarafından tecavüz suçlamasıyla göz altına alınarak tutuklanmıştı.

Atakan Karazor tecavüz davası devam ediyor mu nedir

ATAKAN KARAZOR CİNSEL SALDIRI DAVASI DEVAM EDİYOR MU?

Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart, 2022’DE şu açıklamayı yapmıştı, “Ibiza’da tatil yapan futbolcumuz Atakan Karazor’un tutuklandığını doğruluyoruz. Atakan, kendisine yapılan suçlamaları reddediyor. Stuttgart olarak avukatlarıyla iletişim halindeyiz. Devam eden bir hukuki süreç olduğu için daha fazla yorum yapamıyoruz.”

Yanlarında birinin daha olduğu belirtilen dava, dış basın kaynaklarına göre hala devam ediyor.

Atakan Karazor tecavüz davası 50 bin euro kefalet serbest kaldı

ATAKAN KARAZOR TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINDA OYNAYABİLECEK

İddialara göre Almanya’da tanıdığı siyasiler sayesinde 2022 davasından kefaletle kurtulan Atakan Karazor’ın Türkiye Milli Takımı’nda oynayacağı gündeme geldi.

Sabah’ın haberine göre, TFF yönetimi Stuttgart kaptanı Atakan Karazor, Ay-Yıldızlı formayı Vincenzo Montella’dan davet alması halinde giyebilecek.

Atakan Karazor tecavüz davası son durum

OLUMSUZ TEPKİLER GELMEYE BAŞLADI

Sosyal medyada konuyla ilgili pek çok olumsuz yorum geliyor.

“18 yaşındaki kıza arkadaşlarıyla tecavüz edip Almanya’da tanıdığı siyasiler sayesinde kefalet ile serbest bırakıkan adama davası devam ederken milli formayı vermek çok güzel fikirmiş”

“Milli maça çiktiği gibi ıslıklanır daha da çağırılmaz.Tecavüzden yargılanan milli topçu olamaz”

Aynı zamanda savunan pek çok yorum olduğunu da görüyoruz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir