Armand Duplantis Yusuf Dikeç pozu verdi! Ardından sevgilisi Desire Inglander ile rekoru kutladı - Haber Jet

Armand Duplantis Yusuf Dikeç pozu verdi! Ardından sevgilisi Desire Inglander ile rekoru kutladı

İsveçli atlet Armand Duplantis, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları erkekler sırıkla atlama finalinde hem olimpiyat hem de dünya rekoru kırdı. Altın madalya kazanan Armand Duplantis, Yusuf Dikeç’in ikonikleşen hareketiyle kutlama yaptı. Daha sonra Duplantis sevgilisi Desire Inglander’a koşarak sevincini paylaştı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda, milli atlet Ersu Şaşma’nın da yarıştığı erkekler sırıkla atlama finali, Armand Duplantis’in muhteşem performansıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

ARMAND DUPLANTİS YUSUF DİKEÇ POZU

İsveçli atlet Armand Duplantis, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları erkekler sırıkla atlama finalinde önce 6.10 metrelik atlayışıyla olimpiyat rekoru kırdı. Ancak bu başarı onun için yeterli değildi. Daha sonra 6.25 metrelik atlayışı başarıyla tamamlayarak kendi dünya rekorunu bir kez daha geliştirdi.

Armand Duplantis Yusuf Dikeç

Bu olağanüstü performansının ardından Duplantis, 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç’in ikonikleşen pozunu vererek kutlama yaptı.

İlgili Haberler

ARMAND DUPLANTİS SEVGİLİSİ KİM?

Armand Duplantis, rekorlarını ve altın madalyasını kutlamak için sevgilisi Desiré Inglander ile birlikte sevinç dolu anlar yaşadı. Atletizm dünyasında “Mondo” lakabıyla tanınan Duplantis, bu başarısıyla sadece Paris 2024’ün değil, tüm zamanların en büyük atletlerinden biri olarak adını tarihe yazdırdı.

Armand Duplantis sevgilisi Desire Inglander

Armand Duplantis sevgilisi kim, adı ne

SporTrend

Armand Duplantis Yusuf Dikeç pozu verdi! Ardından sevgilisi Desire Inglander ile rekoru kutladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ayşegül Erciyes Ayşegül Erciyes

    Tüm dünyaya örneğiz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir