Arda Güler'in Gürcistan'a attığı gol, EURO 2024’ün en güzel 5. golü seçildi! İşte EURO 2024’ün en güzel golleri - Haber Jet

Arda Güler’in Gürcistan’a attığı gol, EURO 2024’ün en güzel 5. golü seçildi! İşte EURO 2024’ün en güzel golleri

UEFA, İspanya'nın zaferiyle sonuçlanan EURO 2024'ün en iyi 10 golünü açıkladı. Türkiye'den Arda Güler ve Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı goller de listede yer aldı.

UEFA, EURO 2024’te atılan en iyi 10 golü belirledi ve bu listeye Türkiye’nin iki golü de dahil oldu. İspanya’nın genç yıldızı Lamine Yamal’ın Fransa’ya attığı gol, turnuvanın en iyi golü seçildi.

ARDA GÜLER VE MERT MÜLDÜR’ÜN GOLLERİ LİSTEDE

UEFA, EURO 2024’te atılan en iyi 10 golü belirledi ve bu listeye Türkiye’nin iki golü de dahil oldu. İspanya’nın genç yıldızı Lamine Yamal’ın Fransa’ya attığı gol, turnuvanın en iyi golü seçildi. Türkiye’nin Gürcistan’a karşı oynadığı maçta Arda Güler ve Mert Müldür’ün attığı goller, bu listede beşinci ve altıncı sıralarda yer aldı.

Arda Güler'in Gürcistan'a attığı gol

EURO 2024’ÜN EN GÜZEL GOLÜ

Listenin zirvesinde, İspanya’nın genç yıldızı Lamine Yamal’ın yarı finalde Fransa’ya attığı gol yer alıyor. Bu gol, Yamal’ın turnuvada birçok rekora imza atmasına yardımcı oldu. İkinci sırada, İngiltere’nin genç yıldızı Jude Bellingham’ın Slovakya’ya attığı gol bulunuyor. İsviçreli Xherdan Shaqiri’nin İskoçya’ya attığı gol ise üçüncü sırada yer aldı.

Lamine Yamal'ın Fransa'ya attığı gol

EURO 2024 EN GÜZEL GOLLER SIRALAMASI

Türkiye, turnuvaya çeyrek finalde veda etmesine rağmen, Gürcistan’a karşı oynadığı grup maçında iki muhteşem gol attı. Arda Güler’in bu maçta attığı gol, UEFA tarafından en iyi beşinci gol olarak seçilirken, Mert Müldür’ün attığı gol ise altıncı sırada yer aldı. Her iki gol de Türkiye’nin 3-1’lik galibiyetine önemli katkı sağladı.

İspanya’nın zaferiyle sonuçlanan turnuvanın en iyi gollerinin listesi şu şekilde:

Lamine Yamal, İspanya 2-1 Fransa

Jude Bellingham, İngiltere 2-1 Slovakya

Xherdan Shaqiri, İskoçya 1-1 İsviçre

Nicolae Stanciu, Romanya 3-0 Ukrayna

Arda Güler, Türkiye 3-1 Gürcistan

Mert Müldür, Türkiye 3-1 Gürcistan

Fabián Ruiz, İspanya 3-0 Hırvatistan

Ollie Watkins, Hollanda 1-2 İngiltere

Mattia Zaccagni, Hırvatistan 1-1 İtalya

Xavi Simons, Hollanda 1-2 İngiltere

Mert Müldür'ün EURO 2024 golü

Spor

Arda Güler’in Gürcistan’a attığı gol, EURO 2024’ün en güzel 5. golü seçildi! İşte EURO 2024’ün en güzel golleri” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir