Arda Güler’in çocukluk fotoğrafı ile ilgili paylaşımlar sosyal medyayı salladı! Binlerce eğlenceli yorum yapıldı - Haber Jet

Arda Güler’in çocukluk fotoğrafı ile ilgili paylaşımlar sosyal medyayı salladı! Binlerce eğlenceli yorum yapıldı

Real Madrid’de forma giyen Milli Takımımızın genç yıldız futbolcusu Arda Güler’in çocukluk fotoğrafı sosyal medyada binlerce eğlenceli yorum ile paylaşıldı. Arda Güler’in küçüklük fotoğrafında masum ve tatlı bakışıyla ilgili mizahi paylaşımlar peş peşe geldi.

EURO 2024’ün yıldızı Arda Güler, turnuva sonrası küçüklük fotoğrafı ile sosyal medyanın en çok paylaşılanları ve konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor.

ARDA GÜLER’İN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

EURO 2024’teki göz dolduran performansı ile çok konuşulan Arda Güler, turnuvanın sona ermesinin ardından bugünlerde çocukluk fotoğrafındaki masum ve tatlı bakışı ile konuşuluyor.

Arda Güler’in küçük yaşlarda çekildiği bir fotoğrafındaki masum bakış ile ilgili sosyal medya platformu X üzerinden binlerce benzetme yapıldı. Arda Güler’in çocukluk fotoğrafı ile ilgili yapılan postlar binlerce kez paylaşıldı.

İşte Arda Güler’in çocukluk fotoğraflarıyla paylaşılan yorumlar:

Arda Güler masumluk fotoğrafı, fotosu

Arda Güler çocukluk fotoğrafı, fotosu

Arda Güler küçüklük fotoğrafı, fotosu

Arda Güler çocukluk fotoğrafları

Arda Güler'in çocukluk fotosu

SporTrend

Arda Güler’in çocukluk fotoğrafı ile ilgili paylaşımlar sosyal medyayı salladı! Binlerce eğlenceli yorum yapıldı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ayla Karca Ayla Karca

    Ahahaha twitter yazılar çok iyi

    Yanıtla
  • Seda Gündüz Seda Gündüz

    Paykaşılanlara çok güldüm

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir