Arda Güler Montella yelek olayına TFF'den gelen açıklama dikkat çekti - Haber Jet

Arda Güler Montella yelek olayına TFF’den gelen açıklama dikkat çekti

A Milli Futbol Takımı F Grubu'nda oynayacağı Çekya maçı öncesi Arda Güler'in üstündeki sarı yeleği teknik direktör Montella çıkarttırdı. Arda Güler'in yeleği çıkardığı görüntüler sosyal medyada ses getirirken Montella'nın Arda Güler'i antrenmana almadığı iddia edildi. İtalyan hakem, Portekiz maçına Arda Güler'i çıkarmadığı için de eleştirilmişti.

Arda Güler Montella yelek olayına TFF’den açıklama gelmesi üzerine sosyal medyada yayılan görüntülerin perde arkası ortaya çıktı. A Milli Futbol Takımı’nın Çekya maçı öncesi çıktıkları antrenmandan yayınlanan Arda Güler’in üzerindeki yeleğin Montella tarafından çıkarıldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

ARDA GÜLER MONTELLA YELEK OLAYI NE?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başlayan milli takımdan gelen görüntüler gündemde yer aldı.

Arda Güler neden yok?

Takımla birlikte antrenmana çıkan Arda Güler’in as takımla çalışmak üzere sarı yelek giydiği sırada İtalyan Teknik Direktör Montella gelerek Arda’nın elinden yeleği alarak takımdan ayrıldığı görüldü. Hızlı bir şekilde gündeme gelen videonun arka planında ne olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Gazetesi’nin özel haberine göre; sosyal medyada yayılan görüntülerde kullanılan sesin montajla eklendiği tespit edildi. Videonun arka planında ise aslında Portekiz maçına ilk 11’de başlayanların rejenerasyon çalışması yaptığı, hafif sakatlığı bulunan Arda Güler’in ise düz koşu yaptığı öğrenildi.

Montella Arda Güler'i oynatmıyor mu?

TFF’DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Arda Güler ile ilgili yayılan video sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklama yaptı. TFF açıklamasında, Arda Güler’in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyet ve oyuncu arasında fikir birliğine vardıklarını belirtti.

Arda Güler Portekiz maçında neden oynamadı, Çekya maçında oynayacak mı?

İlgili videoda görüntülenen çalışmanın Arda Güler için belirlenen çalışma olmadığını belirtildiği açıklamada milli futbolcunun koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirildiği ifade edildi.

Arda Güler, sosyal medya hesaplarından TFF’nin açıklamasını paylaşarak açıklamayı doğruladı.

ARDA GÜLER ÇEKYA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

A Milli Takım’da Montella ve Arda Güler’in arasında herhangi bir sorun olmadığı, Arda Güler’in Çekya maçında oynayacağı ifade edildi.

SporÖne Çıkan Haberler

Arda Güler Montella yelek olayına TFF’den gelen açıklama dikkat çekti” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Caner Caner

    Normal bir antrenör futbolcu ilişkisine rağmen olay nerelere geldi. Arda Güler Montella yelek olayı zaten çok anlamsızdı

    Yanıtla
  • Özge Özge

    Arda Güler’in yelek olayını takmadığını düsünüyorum Montella’yı da seviyo bence

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir