Amedspor Kocaelispor maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak - Haber Jet

Amedspor Kocaelispor maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak

Amed Sportif Faaliyetler ile Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Şanlıurfa'da karşı karşıya gelecek. Amedspor Kocaelispor maçı 11 Nisan Stadı’nda oynanacak.

Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Kocaelispor’u ağırlayacak. Ancak Diyarbakır Stadyumu’ndaki saha zemininde yaşanan sıkıntılar nedeniyle karşılaşma, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’na alındı.

AMEDSPOR KOCAELİSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) aldığı kararla, normalde 1 Eylül Pazar günü Diyarbakır’da oynanması planlanan Amedspor-Kocaelispor maçı, Diyarbakır’daki saha zemininin hazır olmaması nedeniyle Şanlıurfa’ya taşındı. 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Oğuzhan Aksu yönetecek.

Amedspor Kocaelispor maçı nerede oynanacak

AMEDSPOR KOCAELİSPOR MAÇI ÖNCESİ SON DURUM

Amed Sportif Faaliyetler, ligdeki ilk üç maçında galibiyet yüzü göremedi. Karagümrük ve Sakaryaspor ile golsüz beraberlikler elde ederken, İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. Amedspor, Kocaelispor karşısında ilk galibiyetini arıyor. Kocaelispor ise ligde iyi bir performans sergiliyor ve Gençlerbirliği, Pendikspor ve Erzurumspor karşısında aldığı galibiyetlerle seriyi sürdürüyor.

İlgili Haberler

Amed Kocaeli maçı nerede, hangi statta

Kocaelispor ekibi, 1 Eylül Pazar günü İstanbul’dan Gaziantep’e uçacak ve kara yoluyla Şanlıurfa’ya geçecek. Karşılaşmanın ardından 3 Eylül Salı günü sabah saatlerinde İstanbul’a dönecekler. Taraftarlar bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmak istemezken, iki takım da zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor​.

Amedspor maçı nerede oynanıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir