Amedspor Erokspor maçı şifresiz canlı hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı - Haber Jet

Amedspor Erokspor maçı şifresiz canlı hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı

Amedspor Erokspor maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak ve Tabii Spor, Bein Sports Max 2 ile TOD TV’den canlı yayınlanacak. Antalya'da oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Amedspor Erokspor maçı şifresiz canlı olarak Tabii'den de yayınlanacak.

TFF 1. Lig takımlarından Amedspor ile Esenler Erokspor’un karşılaşması hakkında saat değişimi yapılmasıyla yeni duyurular gelmişti.

AMEDSPOR EROKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Amedspor Erokspor maçı saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma, Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda gerçekleşiyor olacak. Karşılaşma için iki takımın da bilet fiyatları sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Amedspor Erokspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor

Amedspor Erokspor maçı Tabii Spor, Bein Sports Max 2 ve TOD TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Bu akşamki mücadele, hem taraftarlar hem de spor yorumcuları için büyük bir merakla bekleniyor.

AMEDSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Amedspor’un Erokspor ile oynayacağı TFF  1. Lig maçı Tabii Spor’dan canlı izlenebilecek. Tabii Spor’dan Amedspor Erokspor maçını canlı izleyebilmeniz için Tabii premium kullanıcısı olmanız gerekiyor.

Amed maçını hangi kanal veriyor

Trendyol 1. Lig’de heyecan sürüyor. Amedspor Antalya’da Esenler Erokspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde maçın yayın saati araştırılan konular arasında yer alıyor.

AMED EROKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Coredon Airlines Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmayı izlemek isteyenler Bein Sports ve Tabii’den takip edebilir.

Amedspor maçını veren şifresiz ücretsiz kanallar

Amedspor’un yaptığı paylaşımı sizlere aktarıyoruz, “Bugün saat 19.00’da Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak Esenler Erokspor maçımız için Kepez Belediyesi tarafından taraftarlarımız için otobüs tahsis edilmiştir. Otobüsler, saat 16.00’da Kepez Devlet Hastanesi önü ve Kepez Belediyesi önünden stadyuma hareket edecektir.

Taraftar girişleri yalnızca batı tribünündeki Migros üstü ve gişe üstü kapılarından yapılacaktır. Doğu tribününe gidecek taraftarlarımız, bu iki kapıdan giriş yaparak tribünlerine ulaşabilirler. Stadyum kapıları saat 17.00’de açılacaktır.”

AMEDSPOR-ESENLER EROKSPOR MAÇI NE ZAMAN, NEREDE?

Batı Alt Tribün bileti 100 TL, Batı Üst Tribün Bileti 100 TL, Doğu Alt Tribünü 50 TL, Misafir Takım Tribünü ise 65 Tl olarak satışa sunuldu.

Ersun Yanal’ın yönetimindeki Diyarbakır ekibinde Adama Traore, Bruno Lourenço, Ömer Bayram, Britt Assombalonga gibi oyuncuların performansı dikkat çekti.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir