Al Musrati Kayserispor maçında yok! Nedeni açıklandı - Haber Jet

Al Musrati Kayserispor maçında yok! Nedeni açıklandı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadığı ağır yenilginin ardından Süper Lig'deki Kayserispor deplasmanına Al Musrati'den yoksun çıkıyor. Libyalı oyuncunun sakatlığı ve tedavi süreciyle ilgili detaylar belli oldu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Bellona Kayserispor deplasmanına Al Musrati’den yoksun çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax karşısında aldığı 4-0’lık yenilgi sonrası toparlanmak isteyen siyah-beyazlı ekip, kritik oyuncularının eksikliğiyle zor bir mücadeleye hazırlanıyor.

AL MUSRATİ KAYSERİSPOR MAÇINDA NEDEN YOK?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax ile oynadığı 26 Eylül tarihli karşılaşmada sakatlanan Al Musrati, Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Libyalı orta saha oyuncusunun 10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte Musrati, Kayserispor dışında Frankfurt ve Gaziantep maçlarını da kaçıracak.

Al Musrati Kayseri maçında neden yok

Beşiktaş sağlık ekibi, oyuncunun tedavisine hemen başlandığını belirtti ve durumunun yakından takip edildiğini açıkladı.

AL MUSRATİ NEDEN OYNAMIYOR?

Al Musrati, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Ajax maçında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edememişti. Yapılan MR görüntülemelerinde sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen oyuncu, Kayserispor karşısında kadroda yer alamayacak.

Al Musrati kadroda neden yok

İlgili Haberler

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Kerem Ülkü’nün verdiği bilgilere göre oyuncunun tedavisi devam ederken, 10 gün sonra sahalara dönmesi bekleniyor​.

AL MUSRATİ SAKAT MI, KADRODA NEDEN YOK?

Beşiktaş’ın kritik orta saha oyuncusu Al Musrati’nin sakatlığı, Kayserispor maçı öncesinde teknik ekibi zor durumda bıraktı. Libyalı futbolcunun Kayseri deplasmanında forma giyemeyeceği kesinleşti.

Al Musrati sakat mı, yedek mi

Bu eksiklik, Beşiktaş’ın orta saha rotasyonunu derinden etkilerken, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un alternatif çözümler aradığı öğrenildi.

Musrati neden oynamıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir