Admira Wacker-Fenerbahçe maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak - Haber Jet

Admira Wacker-Fenerbahçe maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da oynayacağı Admira Wacker maçı, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, 24 Haziran’da Topuk Yaylası’nda başlayan kamp çalışmalarını Avusturya’nın Bad Waltersdorf bölgesinde sürdürüyor. Fenerbahçe’nin hazırlık maçları serisindeki ikinci rakibi ise Admira Wacker olacak.

ADMİRA WACKER – FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, sezonun ilk hazırlık maçında Piolesti takımını Edin Dzeko ve Miha Zajc’ın serbest vuruştan attığı gollerle 2-1 mağlup ederek yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertli ekip, 13 Temmuz’a kadar sürecek Avusturya kampında üç hazırlık maçı daha yapacak.

Fenerbahçe – Admira Wacker maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun takımın başına geçmesi ile birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren Fenerbahçe’nin Admira Wacker ile oynayacağı hazırlık maçı ekran başında milyonlarca Fenerbahçe taraftarı tarafından takip edilecek.

Fenerbahçe Admira Wacker maçı hangi kanalda? Admira Wacker FB maçını hangi kanal veriyor?

FENERBAHÇE’NİN HAZIRLIK MAÇLARI HANGİ KANALDA?

İlk hazırlık maçı 6 Temmuz Cumartesi günü Admira Wacker ile oynanacak ve mücadele saat 20.00’de BSFZ Arena’da gerçekleşecek. Fenerbahçe’nin ikinci hazırlık maçı ise 10 Temmuz Çarşamba günü Hajduk Split ile olacak ve bu karşılaşma saat 20.00’de Merkur Arena’da oynanacak. Kampın son hazırlık maçı 13 Temmuz Cumartesi günü saat 19:30’da yine Merkur Arena’da Strasbourg’a karşı olacak. Bu maçların ardından Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a dönecek.

Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarının tamamı S Sport Plus’tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Admira Wacker Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? FB hazırlık maçları hangi kanalda?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir