2023 yılında evlenen Ayça Aykaç Mert Altıntaş çifti 1. yılını kutluyor - Haber Jet

2023 yılında evlenen Ayça Aykaç Mert Altıntaş çifti 1. yılını kutluyor

Ayça Aykaç Mert Altıntaş evliliği yeniden gündeme geldi. Filenin Sultanları ve Vakıfbank'ta libero forması giyen Ayça Aykaç eşi Mert Altıntaş ile evliliğinde 1. yılı geride bıraktı. Çift katıldıkları Youtube programlarında sempatik duruşlarıyla ilgi odağı olurken Mert Altıntaş'ın mesleği, kariyeri detayları merak ediliyor.

2023 yılı Eylül ayında evlenen Ayça Aykaç Mert Altıntaş evlilikleri hakkında verdikleri röportajla ilgili odağı oldu.

AYÇA AYKAÇ MERT ALTINTAŞ KİMDİR?

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank oyuncusu Ayça Aykaç 2023 yazında Mert Altıntaş ile evlendi. Yaklaşık 8 yıldır birlikte olan çift, ara ara voleybol haber sayfalarında verdikleri röportajlarla gündem oluyor.

Mert Altıntaş ne iş yapıyor

MERT ALTINTAŞ KİMDİR BOYU?

İzmir’de doğan Mert Altıntaş, Bornova Anadolu Lisesi’nde okurken Erkek Voleybol Takımı’nda oynamaya başladı. Ardından 2013 yılında Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandı. Galatasaray alt yapısında oynamaya başlayan Altıntaş, kulübünde yönlendirmesiyle antrenör oldu. Takım analisti olan Altıntaş, 2014-2017 yıllarında Galatasaray Spor Kulübü’nde çalıştı. Üniversiteyi bitirmesinin ardından farklı kurumlarda iş analisti olarak yer alan Altıntaş, yüksek lisansını Dublin’de tamamladı.

İlgili Haberler

Mert Altıntaş kimdir boyu kaç

MERT ALTINTAŞ HANGİ LİSEDEN MEZUN?

Mert Altıntaş, 2013 yılında Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamladı.

AYÇA AYKAÇ EŞİ NE İŞ YAPIYOR?

Ayça Aykaç’ın eşi Mert Altıntaş, Analyrics Consultant/İş Analisti olarak çalışıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir