UFC 302 Islam Makhachev - Dustin Poirier karşılaşması 2 Haziran'da oynanacak - Haber Jet

UFC 302 Islam Makhachev – Dustin Poirier karşılaşması 2 Haziran’da oynanacak

UFC 302'de gerçekleşecek olan mücadeleye kısa süre kala heyecan arttı. William Morris Endeavor'un sahip olduğu Amerikalı karma dövüş sanatları olan UFC'de Islam Makhachev ile Dustin Poirier ringe çıkacak. Takip etmek isteyenler ise UFC 302 ne zaman, saat kaçta aramasını yapıyor.

Dünya çapında takip edilen UFC’de gerçekleşecek olan mücadeleye çok az süre kala Islam maçı ne zaman merak ediliyor. Dünyanın en büyük karma dövüş sanatları organizasyonu olan organizasyonda Makhachev ve Poirier karşılaşıyor.

ISLAM MAKHACHEV UFC 302 MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Karşılaşma 2 Haziran günü 05.00’te başlayacak. Az bir süre kalmasıyla beraber sosyal medyada dövüşe dair paylaşımlar gündem olmaya başladı. Türkiye saati ile sabahın erken saatlerinde oynanacak olan karşılaşma Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Prudential Center’da yapılacak.

UFC 302 Islam Makhachev - Dustin Poirier karşılaşması 2 Haziran'da oynanacak - 1. Resim

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK, NEREDEN İZLENİR?

Takip etmek isteyenler 05.00’te S Sport Plus ekranlarında izleyebilecek.

İslam Makhachev 27 Ekim 1991 yılında doğan karma dövüş sanatçısı ve eski Sambo dövüşçüsüdür. UFC’de hafif sıklette dövüşmekte olan sporcu, hafif sıklette güncel şampiyondur. 2010 yılından beri dövüşen isim, 2016 senesinde Bulgar Valentin Benishev’i 7-0 yenerek altın madalya kazandı ve 74 kiloda Sambo dünya şampiyonu oldu.

UFC 302 Islam Makhachev - Dustin Poirier karşılaşması 2 Haziran'da oynanacak - 2. Resim

Eski geçici şampiyon Dustin Poirier ile UFC Hafif Sıklet Şampiyonu Islam Makhachev arasında yapılacak olan maç, sporseverlerin gündeminde yer alırken Sean Strickland ile Paulo Costa’nın da mücadele etmesi bekleniyor. Alexander Volkov ve Jailton Almeida’nın da UFC 302’de maç yapması bekleniyordu fakat iptal edilmişti.

Eski Invicta FC Atom Sıklet Şampiyonu Michelle Waterson-Gomez ile Gillian Robertson arasında yapılacak olan karşılaşma da 303’e ertelendi.UFC 302 Islam Makhachev - Dustin Poirier karşılaşması 2 Haziran'da oynanacak - 3. Resim

Roman Dolidze ile eski LFA Orta Sıklet Şampiyonu Anthony Hernandez’in de bu etkinlikte yer alması bekleniyordu fakat Hernandez’in bağ yırtılması sakatlığı sebebiyle çekilmesi sonucu iptal oldu.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Son Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir