Türkiye boykot ediliyor! Sokak Hayvanları Yasası nedeniyle yabancılar Türkiye seyahatlerini iptal ediyor - Haber Jet

Türkiye boykot ediliyor! Sokak Hayvanları Yasası nedeniyle yabancılar Türkiye seyahatlerini iptal ediyor

Türkiye yabancılar tarafından BoyycotTurkey etiketi ile Twitter'da boykot edilmeye başlandı. Türkiye'ye seyahatleri durdurma kararı alan birçok yabancı uyruklu sosyal medya kullanıcısı, tüm dünya vatandaşlarını da bu boykota davet ediyor.

Twitter (X) üzerinden BoyycotTurkey etiketi ile Türkiye boykot ediliyor.

Yeni düzenleme ile getirilen başıboş köpek sorunu çözümü adı altında hayvan katliamına neden olabilen Sokak Hayvanları Yasası, Türkiye’nin turizm kanallarını doğrudan etkileyecek gibi görünüyor.

türkiye neden boykot ediliyor

TÜRKİYE BOYKOT MU EDİLİYOR?

Türkiye’nin Sokak Hayvanları Yasası adı altında sokak köpeklerinin öldürülmesinin kapısını araladığını düşünen birçok kullanıcı, BoyycotTurkey etiketi altında toplanarak Türkiye seyahatlerini durdurma protestosu ediyor.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı, Türkiye’nin köpek katliamı yaptığı gerekçesiyle ülkeye ziyaretlerin durdurulması gerektiğini söylüyor.

boyycot turkey ne demek

İlgili Haberler

BOYYCOT TURKEY NE DEMEK?

”Türkiye’yi Boykot Et” anlamına gelen Boyycot Turkey etiketi ile Türkiye’yi protesto eden yabancı vatandaşlar, sokak köpeklerinin uyutulmasının önünü açan yasaya karşı çıkıyor.

Sokak hayvanlarının katledildiğini ve bu köpek katliamının durdurulmasını istediklerini belirten yabancı uyruklu sosyal medya kullanıcıları, Türkiye’ye seyahat edilmemesi için geniş çaplı bir eylem başlattı.

sokak köpekleri uyutulacak mı

Twitter (X) platformunda açılan #BoyycotTurkey hashtag’i ile Türkiye’nin köpek katliamı yaptığını belirten binlerce yabancı kullanıcı, Türkiye’ye dur çağrısında bulunuyor.

Köpek saldırılarının önüne geçmek ve sokaktaki başıboş köpek sorununu çözmek amacı ile getirilen Sokak Hayvanları Yasasında köpeklerin uyutulmasını da içeren maddeye karşı tepki gösteriliyor.

Son DakikaGündem

Türkiye boykot ediliyor! Sokak Hayvanları Yasası nedeniyle yabancılar Türkiye seyahatlerini iptal ediyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Asuman Asuman

    Tek Türkler değil tüm dünya tepki göstermeye başlamış

    Yanıtla
  • Sude Naz Budak Sude Naz Budak

    Sokak hayvanları yasası umarım geri çekilir

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir