Son depremler: Bu gece Manisa'da 5.2 ve 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İzmir, Balıkesir ve çevre illerde hissedildi - Haber Jet

Son depremler: Bu gece Manisa’da 5.2 ve 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İzmir, Balıkesir ve çevre illerde hissedildi

Son depremler arasında 25 Haziran Salı gecesi saat 01.36'da Manisa'da deprem 4.8 büyüklüğünde gerçekleşti. Sarsıntı hisseden vatandaşları deprem kaygılandırırken gece boyu Manisa Soma'da 10'un üzerinde artçı deprem meydana geldi. Son deprem verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nde yayınlandı.

Manisa’da deprem hissedildi. Gece saatlerinde meydana gelen AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğündeki deprem Manisa ve çevre illerde hissedilirken deprem sonrası bölgeye dair bilgiler paylaşıldı.

MANİSA’DA DEPREM Mİ OLDU, NE ZAMAN?

Manisa’da deprem mi oldu, ne zaman soruları araştırılıyor. Manisa Soma’da 25 Haziran Salı gece saat 01.36’da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD son depremler verilerine göre depremin derinliği 10.24 kilometre olarak ölçüldü.

Manisa'da deprem mi oldu, ne zaman saat kaçta? Manisa depremi saat kaçta oldu?

4.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Manisa Soma merkezli belirli aralıklarla peş peşe 1 ila 3 büyüklüğünde değişmek üzere 14 artçı deprem meydana geldi.

En son deprem nerede oldu? Manisa'daki deprem nerede oldu? İzmir Balıkesir'de de hissedilen deprem kaç büyüklüğünde?

MANİSA DEPREM ÖLÜ VEYA YARALI VAR MI?

Depremin ardından Manisa Valisi ölü ve yaralı var mı konusuna ilişkin açıklama yaptı. Manisa’da depremde herhangi bir olumsuzluk bildirilmediğini belirten Vali Enver Ünlü, ekipleri tarafından gerekli saha kontrolünün gerçekleştirildiğini belirtti. Manisa depremde herhangi bir ölü veya yaralı olmadığı kaydedildi.

Manisa depremde ölü veya yaralı var mı? Manisa'dan fay hattı geçiyor mu?

MANİSA’DA FAY HATTI VAR MI?

Manisa’da fay hattı olup olmadığına ve deprem riskine dair konular gündeme gelmekte. Manisa 1. dereceden deprem bölgesi arasında yer alıyor. Manisa Spil Dağı eteklerinde yer alan bölgede başlayan fay dağ hizasında 130 km hat boyunca uzanıyor.

Depremin ardından CNN Türk yayınına bağlanan Jeolog Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıklamalarda bulunarak 4.8 büyüklüğünde bir depremin kaygı duyulacak bir deprem olduğunu belirtti. 70’li yıllardan beri Batı Anadolu’da bir deprem olmadığını kaydeden Ersoy, buradaki depremin Marmara fayını etkilemeyeceğini açıkladı.

Son Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir