Son depremler: Bolu'da 2.8, Hatay'da 3.2, Bursa'da 2.4 büyüklüğünde depremler meydana geldi - Haber Jet

Son depremler: Bolu’da 2.8, Hatay’da 3.2, Bursa’da 2.4 büyüklüğünde depremler meydana geldi

Son depremler arasında Bolu, Hatay ve Bursa'da tedirgin edici sarsıntılar yaşandı. 26 Haziran Çarşamba gece yarısından sonra meydana gelen depremler vatandaşları kaygılandırırken Bolu'da 2.8, Hatay'da 3.2 Bursa'da ise 2.4 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Son depremler verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nde yayınlandı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye’de meydana gelen depremleri anlık olarak bildiriyor. Jeolojik konumu sebebiyle fay hatları üzerinde bulunan Türkiye’de her gün büyük ve küçük ölçekli depremler meydana gelmekte.

BOLU’DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD verilerine göre Bolu Merkez’de 26 Haziran Çarşamba günü saat 07.02’de 2.8 büyüklüğünde ve 7 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise Bolu-Musluklar merkezli deprem 2.9 büyüklüğünde meydana gelirken depremin derinliği 5.5 kilometre olarak ölçüldü.

Bolu'da deprem mi oldu? Bolu'da deprem son dakika

HATAY’DA DEPREM Mİ OLDU?

Hatay’da 26 Haziran Çarşamba günü saat 05.28’de 3.2 büyüklüğünde ve 7 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. Depremin tam konumu AFAD son depremler verileri tarafından Hatay’ın Belen ilçesi olarak verildi.

Hatay’daki deprem Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre Hatay Yaylacık merkezli olurken depremin 3.8 büyüklüğünde ve 7.8 kilometre derinliğinde olduğu tespit edildi.

En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

BURSA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Bursa’da 26 Haziran Çarşamba günü saat 05.40’da 2.4 büyüklüğünde ve 5.26 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. Depremin tam konumu AFAD son depremler verileri tarafından Bursa’nın Orhaneli ilçesi olarak verildi.

Bursa’daki deprem Kandilli Rasathanesi son depremler verilerine göre Bursa Orhaneli Başköy’de gerçekleşirken depremin büyüklüğü 2.6 olarak, derinliği ise 14.6 kilometre olarak kaydedildi.

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Kandilli Rasathanesi verilerine göre en son deprem saat 06.04’te 3.3 büyüklüğünde ve 5 kilometre derinliğinde olmak üzere Gürcistan’a gerçekleşti.

Son Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir