Pungent 666 gözaltı ve Jahrein gözaltına alındı haberleri! Antalya Emniyeti açıkladı - Haber Jet

Pungent 666 gözaltı ve Jahrein gözaltına alındı haberleri! Antalya Emniyeti açıkladı

Antalya Emniyet Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında sosyal medyadaki müstehcen içerikli konuşmaları nedeniyle Jahrein ve Pungent 666'nın gözaltına alındığını açıkladı. Jahrein ve Pungent 666 neden gözaltına alındığı merak ediliyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında sosyal medyadaki müstehcen içerikli konuşmaları nedeniyle Jahrein ve Pungent 666’nın gözaltına alındığını açıkladı.

PUNGENT 666 GÖZALTI ANTALYA EMNİYETİ TARAFINDAN PAYLAŞILDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında internet aracılığı ile müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yapıldığı yönündeki paylaşımlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklama içeriğinde Rockerpuck_Evil kullanıcı isimli Pungent 666 rumuzlu E.K’nın ve Jahrein rumuzlu A.S’nin gözlatına alınarak haklarında TCK 226. Maddesine göre Müstehcenlik suçundan işlem başlatıldığı duyuruldu.

Jahrein ve Pungent666 müstehcenlik suçu nedeniyle gözaltına alındı

İlgili Haberler

JAHREİN GÖZALTINA ALINDI

Jahrein Twitch yayınında canlı yayında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayacak şekilde konuşmalarda bulunmasının ardından TCK 226. maddesi gereği Müstehcenlik suçundan işlem başlatıldı.

PUNGENT 666 NEDEN GÖZALTINA ALINDI, SUÇU NE?

Pungent 666 rumuzlu E.K’nın “İncel sohbet odası” başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmesi üzerine hakkında TCK 226. Maddesi’ne göre Müstehcenlik suçundan işlem başlatıldı.

Jahrein neden gözaltına alındı suçu ne tutuklandı mı

Son DakikaGündem

Pungent 666 gözaltı ve Jahrein gözaltına alındı haberleri! Antalya Emniyeti açıkladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Haydar Haydar

    Jahrein bunu hak etti

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir