İstanbul Capacity AVM'de bir vatandaş intihar etti - Haber Jet

İstanbul Capacity AVM’de bir vatandaş intihar etti

24 Haziran günü İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan Capacity AVM'de bir vatandaş intihar etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından son durum merak edildi. Acı olayla beraber vatandaşlar şaşkınlıklarını ve üzüntüsünü gizleyemedi.

Bugün öğlen saatlerinde Capacity AVM’de meydana gelen intiharla beraber vatandaşlar hangi AVM olduğunu araştırmaya başladı. Kimliği belirlenemeyen ismin intihar nedeni de belirlenemezken vatandaşlar olay yerini örtü ile kapattı.

CAPACİTY AVM’DE İNTİHAR MI OLDU?

24 Haziran günü Bakırköy İlçesi’nde olan Capacity AVM’de bir kişi yüksekten atlayarak intihar etti. Olay yeri örtü ile kapatılırken sağlık ekipleri de geldi. İntihar ile ilgili paylaşım X platformunda “Asayiş Berkemal” kullanıcı adından bir hesaptan geldi. Olay anında videoyu da hesabından paylaşmasıyla altında üzücü olayla ilgili yorumlar yapıldı.

İstanbul Capacity AVM'de bir vatandaş intihar etti 2

CAPACİTY AVM NEREDE?

İstanbul’un Bakırköy İlçesi’nde olan Alışveriş Merkezi’nin proje çizimleri 2004 yılında başlarken 2005 Mayıs ayında inşa edildi. 2007 Kasım’da inşaat tamamlanırken 27 Aralık 2007 tarihinde hizmete açıldı.

GündemSon Dakika

İstanbul Capacity AVM’de bir vatandaş intihar etti” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Nil Arsu Nil Arsu

    Ne derdi vardı acaba keşke intihar etmeseydi bağışlanmayacak tek günah

    Yanıtla
  • Samed Samed

    Bağışlanmayacak tek günah intihar değil şirk koşmaktır. Kafamızdan din uydurmamalıyız.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir