AFAD ve Kandilli son depremleri paylaştı: 20 Mayıs’ta Kahramanmaraş ve Malatya’da peş peşe depremler - Haber Jet

AFAD ve Kandilli son depremleri paylaştı: 20 Mayıs’ta Kahramanmaraş ve Malatya’da peş peşe depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı son depremler listesine göre 20 Mayıs'ta Malatya ve Kahramanmaraş'ta peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Gece saatlerinden itibaren meydana gelen sarsıntıların büyüklüğü ve merkez üssünü öğrenmek isteyen vatandaşlar Malatya deprem mi oldu, 20 Mayıs Kahramanmaraş deprem mi oldu? sorularının yanıtını öğrenmek için en son depremleri araştırıyor.

Deprem haberlerine gün içerisinde meydana gelen sarsıntılar ile birlikte yenileri ekleniyor.

Yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde sarsıntılar hisseden vatandaşlar ilk olarak deprem ihtimali ile 20 Mayıs 2024 tarihli deprem verilerini inceliyor. Bugün gece saatlerinden itibaren meydana gelen küçük ölçekteki sarsıntılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından saat saat, dakika dakika paylaşıldı.

Afad Ve Kandilli Son Depremleri Paylaştı: 20 Mayıs’ta Kahramanmaraş Ve Malatya’da Peş Peşe Depremler

KAHRAMANMARAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi Kahramanmaraş’ta saat 04.33’te 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 5.0 km olarak kaydedildi. Sabah saat 06.46 civarında Elbistan merkez üssü olan 1.9 şiddetinde bir deprem daha kaydedildi.

Afad Ve Kandilli Son Depremleri Paylaştı: 20 Mayıs’ta Kahramanmaraş Ve Malatya’da Peş Peşe Depremler

MALATYA DEPREM Mİ OLDU?

Malatya’da da gece saatlerinden itibaren art arda sarsıntılar meydana geldi. Saat 03.03 ve 03.36 da Malatya Yeşilyurt ve Darende’de 2.0 büyüklüğünde depremler meydana geldi. İlk sarsıntı yerin 5.0 km ikinci sarsıntı ise 3.8 km derinliğinde gerçekleşti.

20 MAYIS SON DEPREMLER

20 Mayıs Pazartesi günü gece ve sabah saatlerinden itibaren birçok şehirde depremler meydana geldi. Gece saatlerinde kaydedilen verilere göre  Malatya ve Kahramanmaraş’taki peş peşe depremlerin yanı sıra Marmara’da Tekirdağ, Çankırı,Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Balıkesir’de sarsıntılar meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Afad Ve Kandilli Son Depremleri Paylaştı: 20 Mayıs’ta Kahramanmaraş Ve Malatya’da Peş Peşe Depremler

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün son depremleri sıraladığı listeye göre bugün 07.25 itibariyle Hatay Kırıkhan İncirli merkez üssü olan 1.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 15.1 km olarak ölçüldü.

Son DakikaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir