Kocaeli'de bir markanın Macar salam hamur harcında domuz eti çıktı - Haber Jet

Kocaeli’de bir markanın Macar salam hamur harcında domuz eti çıktı

Kocaeli'de ünlü bir markanın Macar salam hamur harcında ve kangal fermente sucuktan domuz eti çıktığı iddia edildi. Hangi firmada domuz eti çıktığı merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar listesi yayınlamıştı.

Kocaeli’de ünlü bir markanın Macar salam hamur harcında ve kangal fermente sucuktan domuz eti çıktığı iddia edildi. Hangi firmada domuz eti çıktığı merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar listesi yayınlamıştı.

KOCAELİ’DE DOMUZ ETİ ÇIKAN SALAM MARKASI HANGİSİ?

Kocaeli’de ünlü bir markanın Macar salam hamur harcında domuz eti çıkarken, kangal fermente sucuktan da domuz eti çıktı.

Kocaeli'de domuz eti çıkan salam markası hangisi

Ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilen ünlü markanın hangisi olduğu henüz bilinmiyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar listesinde Macar salam veya fermente sucuktan çıkan domuz eti tespiti bulunmuyor.

İlgili Haberler

DOMUZ ETİ ÇIKAN FİRMALAR

Köfteci Yusuf’ta domuz eti olduğu ortaya çıkmasının ardından diğer domuz eti çıkan firmalar ve restoranlar merak ediliyor.

Domuz eti çıkan firmalar

Sosyal medyada ise Kocaeli’de ünlü bir markanın Macar salam harcında ve fermente sucuk ürünlerinden domuz eti çıktığı iddia edilse de Bakanlığın yayınladığı listede böyle bir bulguya rastlanmadı.

SağlıkGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir