Internal Shower tarifiyle bağırsak sağlığınızı destekleyin - Haber Jet

Internal Shower tarifiyle bağırsak sağlığınızı destekleyin

"İç duş" ve "içten temizlik" olarak adlandırabileceğimiz Internal Shower yeni trendlerden biri haline geldi. Doğal yöntemlerle bağırsak sağlığını desteklemek için uygulanan chiha tohumu tarifi oldukça popüler "iyi hissetme" akımlarından biri. Doğal detoks içeriği olarak da geçen bağırsak sağlığı için içecek olarak bilinen internal shower tarifi araştırılıyor.

“İç duş” ve “içten temizlik” olarak adlandırabileceğimiz Internal Shower yeni trendlerden biri haline geldi. Doğal detoks içeceği olarak da geçen bağırsak sağlığı için içecek olarak bilinen Internal Shower tarifi araştırılıyor.

INTERNAL SHOWER NEDİR?

Internal Shower Chia tohumu, limon suyu ve su karışımından ortaya çıkan bağırsak sağlığını destekleyen doğal bir içecektir. Sabahlar aç karnına tüketilmesi tavsiye edilen içeceğin bağırsak florasını yeniler ve sindirimi düzenler.

Internal Shower tarifi

INTERNAL SHOWER TARİFİ

Sadece 3 malzemeyle hazırlanan Internal Shower tarifi için gereken malzemeler oldukça basit. Limon, chia tohumu ve içme suyuyla hazırlanıyor. Chia tohumu suyu çekip şiştiğinde kaygan, jelimsi bir yapı haline geliyor.

Malzemeler

2 yemek kaşığı chia tohumu

1/2 limon suyu

1 bardak içme suyu

İlgili Haberler

İsteğe bağlı elma sirkesi veya bal

Yapılışı

1 bardak içme suyunun içine 2 yemek kaşığı chia tohumu ve bir limonun yarısını sıkıp 10 dakika boyunca bekletin. İsteğe bağlı olarak elma sirkesi veya bal ekleyebilirsiniz.

Internal Shower faydaları

INTERNAL SHOWER FAYDALARI

Lif açısından oldukça zengin olan chia tohumunu tüketmek bağırsak hareketlerini düzenler ve sindirimi kolaylaştırır. Vücudu toksinlerden arındırarak detoks etkisi yaratır.

INTERNAL SHOWER NE ZAMAN İÇİLMELİ?

İçerisindeki chia ve suyun etkisini arttırmak ve faydasını görmek için sabahları aç karnına içilmesi tavsiye ediliyor.

Internal Shower ne zaman içilmeli

Sağlık

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir