Barbie bacak estetiği yaptıranların yorumları forumlarda çok okundu - Haber Jet

Barbie bacak estetiği yaptıranların yorumları forumlarda çok okundu

Barbie bacak estetiği yaptırmak isteyenlerin sayısı, popülerliği artarken fiyatlarına dair bilgiler de merak ediliyor. Yorumlar arttıkça güvenilirliği artana bar

Vücudu en güzel gösteren yerlerden biri de bacaklarımızdır. Sağlıklı bir görünüme sahip olan bacaklar, günlük hayatımızı da kolaylaştırır. Son olarak Ceyda Düvenci’nin de bu ameliyatı yaptırmasıyla bir kez daha gündeme gelen Barbie bacak estetiğini gelin inceleyelim.

barbie bacak estetiği fiyatları

BARBİE BACAK ESTETİĞİ NEDİR?

Ameliyatsız yapılan bu işlemde, istediğiniz biçimdeki ideal, ince bir fiziğe kavuşmak için baldırlarınız şekillendirilir. Genellikle Botox veya Xeomin ile nörotoksinler kullanılarak, şişkin kaslar geçici nörotoksin kaynaklı kas atrofisi yoluyla görsel olarak küçültülür.

En iyi şekilde görünmek istediğiniz özel günler için mükemmel olan bu geçici baldır şekillendirme tedavisi hızlıdır ve hiçbir şekilde günlük hayatınızı aksatmanız gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu da hastaların hemen normal aktivitelerine dönmelerini sağlar. En iyi sonuçlar tedaviden yaklaşık iki hafta sonra ortaya çıkar; bu tedaviyi özel günler için dikkatlice planlamak en iyisidir.

Spor yapmayanlar ve düzenli bu işlemi yaptırmayanların ise eski hallerine dönebilmeleri büyük olasılıktır.

barbie bacak estetiği fiyatları

Seanslarda 3 aşamalı işlem yapılır.

Mikroiğneleme ile Genius Radyo Frekansı

İki popüler cilt gençleştirme tekniğini birleştiren bir kombinasyon tedavisidir: Radyofrekans (RF) enerjisi ve mikroiğneleme. RF enerjisi, mikroiğneler aracılığıyla iletilir ve cildin daha derin katmanlarının kontrollü ve hedefli bir şekilde ısıtılmasına olanak tanır. Bu yenilikçi tedavi, çeşitli cilt sorunlarını ele almayı ve iyileştirilmiş cilt dokusu ve sıkılığı için kolajen üretimini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

barbie bebek bacak estetiği yorumları

Botulinum toksin enjeksiyonları

Botoks, ter üretiminden sorumlu sinirleri geçici olarak bloke etmek için koltuk altı, avuç içi veya ayak gibi belirli bölgelere uygulanabilir.

Healite (Işık Yayan Diyot)

İlgili Haberler

Terapi, ciltte iyileşmeyi ve gençleşmeyi teşvik etmek için farklı ışık dalga boylarını kullanır. Genius tedavisinden sonra ciltte kızarıklık, şişlik ve hassasiyet görülebilir. Healite terapisi, cilde belirli ışık dalga boylarını ileterek iyileşmeyi desteklemeye ve bu yan etkileri azaltmaya yardımcı olabilir.

barbie bacak estetiği yorumları kadınlar kulübü

BARBİE BACAK ESTETİĞİ YAPTIRANLAR KADINLAR KULÜBÜ YORUMLARI

Dünya çapında baldır şekillendirme veya Barbie bacak estetiği olarak geçen yöntem, nörotoksin enjeksiyonları kullanılarak yağları hedef alan bir prosedürdür. Bu, kasları gevşetir ve küçültür, böylece kaslı görünen bacaklar yerine daha ince, daha pürüzsüz ve daha düz görünen bacaklar elde edilir.

Bacak estetiğinde ameliyat işlemleri uygulanır ancak Barbie bacak estetiği tamamen yağ kırmaya bağlı olarak deri üzerinden yapılan işlemlerdir.

Yorumlarda ise yaptıranların memnun kaldığı görülmekte.

Ancak nerede ve kime yaptırdığınız önemli.

Biz burada marka veremiyoruz ancak cerrahi bir işlem gerekmeyen bu sistemde güzel makineleri kullanan yerleri bulmanız kesinlikle çok gereklidir.

barbie bacak ameliyatı yorumları kadınlar kulübü

BARBİE BACAK AMELİYATI FİYATLARI NE KADAR?

Yağ kırma seanslarının yapıldığı işlemler 25 bin TL’den başlıyor.

Barbie bacak ameliyatı fiyatları kimi zaman 110 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Hem yapılan estetik merkezinin konumu hem de seans sayısı bu fiyatları değiştiriyor.

barbie bacak ameliyatı fiyatları

SağlıkEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir