Tarım ve Orman Bakanı değişecek iddiası - Haber Jet

Tarım ve Orman Bakanı değişecek iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine değişikliğini işaret etmesi sonrası kulislerde çeşitli isimler konuşuluyor. Son dakika gelen bilgiler arasında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı görevden alınacağı ve yerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin getirileceği iddiaları yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son açıklamaları ışığında, kabine değişikliği tartışmaları gündeme oturdu. Erdoğan’ın bakanlar kurulu ve parti yönetiminde değişiklik olabileceğini belirten açıklamaları sonrası iddialar arasında Tarım ve Orman Bakanlığı değişeceği yer aldı.

TARIM VE ORMAN BAKANI DEĞİŞECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları kabine değişikliğine ışık yaktı. Kulislerde konuşulan isimler arasında ise Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yer aldı. Son dönemlerde Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş listesiyle gündeme gelmişti. Özellikle Köfteci Yusuf domuz eti skandalıyla bakanlığın çalışmaları konuşuluyordu.

Erdoğan’ın açıklamalarında, kabinede bazı bakanların değişebileceği işaret edilirken bu değişikliğin performansa dayalı küçük değişiklikler olacağı düşünülüyor.

Tarım ve Orman Bakanı değişecek mi

Tarım ve Orman Bakanı değişeceği iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmese de kulislerde tartışılıyor. Olası bir Tarım ve Orman Bakanı değişikliğinde İbrahim Yumaklı’nın yerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin getirileceği bir diğer iddialar arasında yerini aldı.

İlgili Haberler

TARIM BAKANI DEĞİŞTİ Mİ?

Henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı ancak kulislerde Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın yerine yeni bir ismin gelebileceği konuşuluyor. Değişim sonrası eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi üzerinde durulsa da sadece iddialar arasında yer alıyor.

Tarım Bakanı değişti mi

Erdoğan’ın verdiği değişiklik sinyallerinin önümüzdeki süreçte parti politikalarını da şekillendireceği düşünülüyor.

TARIM VE ORMAN BAKANI DEĞİŞTİ Mİ?

Kabine değişikliği sinyali sonrası Tarım ve Orman Bakanı değişeceği iddiaları gündemde yer ediniyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın değişip değişmeyeceğine yönelik resmi bir açıklama ise henüz gelmedi. Bunun yanı sıra bir iki bakanlık daha olmak üzere AK Parti yönetiminde de değişiklikler olacağı konuşuluyor.

PolitikaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir