İmamoğlu “Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?” sorusuna yanıt verdi - Haber Jet

İmamoğlu “Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?” sorusuna yanıt verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağı sorusuna, milletin isteği doğrultusunda hareket edeceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamaları hatırlatıldığında, İmamoğlu milletin isteğinin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

İmamoğlu, programda kendisine yöneltilen “Bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacak mısınız?” sorusuna net bir yanıt verdi. İmamoğlu, “Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlardan korunmalıyız” diyerek, siyasette birliği korumanın önemine vurgu yaptı. Kendisinin hiçbir ikbal arayışında olmadığını belirten İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Ekrem İmamoğlu, millet nerede isterse orada olacak.

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı

Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve bu süreçte partinin içindeki her bireyin millete hizmet için çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi.

İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olacak mı

İmamoğlu, kendisi için şu anda en önemli meselenin İstanbul’a hizmet etmek olduğunu ve gelecek planlarının milletin talepleri doğrultusunda şekilleneceğini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

İlgili Haberler

Geçtiğimiz aylarda bir basın toplantısında “Gelecek seçimde CHP’nin adayı olacak mısınız?” sorusu sonrası salonda gülüşmeler yaşanması üzerine İmamoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı: “Ben de cevap olarak sizin gibi gülsem yeterli mi?” diyerek soruya mizahi bir yaklaşım sergiledi. Ardından daha ciddi bir tonla şu yanıtı verdi:

Bir önceki seçimden sonra basın mensuplarına verdiğim cevabı artık vermemeyi ilke edindim. O da ‘Allah bilir’di. O cevabı bile vermiyorum. Mesele tekil kişi değil

Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı

İmamoğlu, sosyal demokrat bir anlayışın Türkiye genelinde hâkim olması gerektiğine de değindi ve bu yolda birlikte çalıştıklarını belirtti​

Ekrem İmamoğlu CB adayı mı

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olur mu

Politika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir