İçişleri Bakanı değişti iddiası - Haber Jet

İçişleri Bakanı değişti iddiası

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede yeni değişiklikler olacağını ifade etti. Son dakika olarak kulislerden gelen bilgiye göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın görevden alınabileceği iddiaları konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine değişikliği konusunda sinyalleri verdi. Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamalarda bakanlar kuru ve parti yönetiminde değişiklik olabileceğini ifade etti. Gündeme çeşitli bakanlıklar gelse de değişecek iddialarının odağında İçişleri Bakanlığı’da yer alıyor.

İÇİŞLERİ BAKANI DEĞİŞTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine değişikliği açıklamaları sonrası kulislerden bilgiler geliyor. 31 Mart Yerel seçimleri sonrası kabineden ayrılan 2 bakan o dönem gündeme damga vururken son zamanlarda yapılan açıklamalar kabinedeki yeni değişikliklerin sinyalini veriyor.

Ankara kulislerinde konuşulmaya başlayan iddialar arasında gözler İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya çevrildi. İçişleri Bakanı değişeceği iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak iddialar konuşuluyor.

İçişleri Bakanı değişti mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre kabinedeki köklü bir değişikliktense performansa değerlendirmesine göre yeniden bazı değişiklikler olabileceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler

İÇİŞLERİ BAKANI DEĞİŞECEK Mİ?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın görevden alınacağı iddiaları kulislerde tartışılıyor. İçişleri Bakanı değişmesi halinde yerine gelecek isimler ise tartışılıyor. 3 Ekim 2023 tarihinde Süleyman Soylu’nun görevden alınmasıyla İçişleri Bakanlığı görevine atanan Ali Yerlikaya’nın görevden alınıp alınmayacağı iddiaları gündeme geliyor.

İçişleri Bakanı değişecek mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre kabinedeki performans düşüklüğünden memnun olmadığı ifade ediliyor. Ancak geniş çaplı bir değişiklik yerini bir iki değişiklik yapılacağı yönünde beklentiler mevcut.

AK Parti içerisindeki önemli değişikliklerin olması da olası görünüyor. Hem parti yönetimi hem de kabinede yapılacak değişikliklerle partinin ve olası seçimlere yönelik hamleler olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

PolitikaGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir