Gazeteci Bahar Feyzan'dan 'Semih Yalçın' ve 'MHP' açıklaması: 'Başıma bir şey gelirse...' - Haber Jet

Gazeteci Bahar Feyzan’dan ‘Semih Yalçın’ ve ‘MHP’ açıklaması: ‘Başıma bir şey gelirse…’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın aralarında Bahar Feyzan'ın da bulunduğu bazı gazetecilerin isimlerini vererek MHP ve AK Parti arasına fitne sokmaya çalıştıklarını iddia etti. Yalçın'ın açıklamasının ardından Bahar Feyzan konuyla ilgili "Başıma bir şey gelirse, sorumlusu MHP ve Semih Yalçın'dır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özür Özel ve eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından çıkan haberlere yönelik MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı.

SEMİH YALÇIN GAZETECİLER İÇİN NE DEDİ?

Semih Yalçın’ın konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Halk TV, TV 100 ve Sözcü TV gibi solcu gazetecilere ekranı pazarlayan medya kuruluşları; Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, Osman Sert gibi MHP muarızı tipleri ekrana çıkarak partimize saldırmalarını sağlamaktadır. Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdülkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır. Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir. Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlara birliktedir.”

Gazeteci Bahar Feyzan’dan ‘semih Yalçın’ Ve ‘mhp’ Açıklaması: ‘başıma Bir şey Gelirse…’

ALİ KEMAL ERDEM, SİNAN ATEŞ HAKKINDA SEMİH YALÇIN’A CEVAP VERDİ

Yalçın’ın ismini verdiği gazetecilerden olan Ali Kemal Erdem sosyal medya hesabından konuyla ilgili “Semih Yalçın’ın hedef gösterdiği gazetecilerden biri de benim Halk TV yayınında Sinan Ateş cinayeti davasına dair sözlerimden dolayı muhtemelen. Açıkçası konuyu ciddiye almadım. Çünkü biz gazetecilik yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Gazeteci Bahar Feyzan’dan ‘semih Yalçın’ Ve ‘mhp’ Açıklaması: ‘başıma Bir şey Gelirse…’

“GAZETECİNİN GÖREVİ HER TÜRLÜ ENGELE RAĞMEN HAKİKATI ARAMAKTIR”

Gazeteci Barış Yarkadaş ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Sinan Ateş cinayeti, Türkiye’nin kanayan yaralarından biridir. Gazeteciler bu cinayetin aydınlanması ve karanlık bir noktanın kalmaması için çaba gösteriyor. Cinayete ilişkin yorum yapan -aralarında benim de olduğum- gazetecileri tehdit etmek, hedef göstermek gerçeğin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmaktır. Gazetecinin görevi her türlü engele rağmen hakikati aramaktır. Hakikatin peşinde olmaya devam edeceğiz.”

bahar feyzan semih yalçın açıklaması

BAHAR FEYZAN “BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE” DİYEREK SEMİH YALÇIN VE ÜLKÜ OCAKLARINI İŞARET ETTİ

Yalçın’ın açıklamalarının ardından Bahar Feyzan konuyla ilgili YouTube kanalında açıklama yaptı.

Açıklamasında “Başıma bir şey gelirse, sorumlusu MHP ve Semih Yalçın’dır” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

“MHP’nin kurumsal kimliği ayrı, kişilerin suç işleyebilme meselesi apayrıdır… Kaldı ki; görevden alınanlar, suç işleyenler tüm partilerde olabilir. Ve suçlar şahsidir. Ancak kurumsal kimlikler de, kimsenin koruma kalkanı olamaz. Peşinen kimse ne suçludur, ne de suçsuzdur. Yargı görevini yapacaktır. Ayrıca hedef gösterilmeyi yanlış bulduğumu belirterek @TC_icisleri @AliYerlikaya bu konuda uyarmak ve dikkat çekmek istiyorum. (MHP @E_SemihYalcin açıklamasına istinaden)”

PolitikaGündem

Gazeteci Bahar Feyzan’dan ‘Semih Yalçın’ ve ‘MHP’ açıklaması: ‘Başıma bir şey gelirse…’” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Selin Selin

    Çok karışık bir durum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir