Subway Surfers İstanbul Haritası 16 Eylül'de geliyor - Haber Jet

Subway Surfers İstanbul Haritası 16 Eylül’de geliyor

En çok indirilen mobil oyun Subway Surfers, yeni haritasıyla güncelleniyor. SYBO Games tarafından geliştirilen Subway Surfers İstanbul haritası 16 Eylül'de geliyor. İstanbul haritası ile birlikte tarihi mekanlar Boğaziçi Köprüsü ve Sultanahmet Camii gibi ünlü yapılarda oyun haritasında yer alacak.

SYBO Games tarafından geliştirilen Subway Surfers İstanbul haritası 16 Eylül’de geliyor. İstanbul haritası ile birlikte tarihi mekanlar Boğaziçi Köprüsü ve Sultanahmet Camii gibi ünlü yapılarda oyun haritasında yer alacak.

SUBWAY SURFERS İSTANBUL HARİTASI NE ZAMAN GELİYOR?

Popüler mobil oyun Subway Surfers, yeni güncellemesi ile Türkiye’deki oyuncularını sevindirecek. Subway Surfers İstanbul Haritasi 16 Eylül’de geliyor. Yeni haritayla birlikte Boğaziçi Köprüsü ve Sultanahmet Camii gibi İstanbul’un ünlü yapıları ve tarihi mekanları arasında oyuncular kaykaylarıyla ilerleyecek.

Subway Surfers İstanbul Haritası

İstanbul’un yaşantısını yansıtacak yeni haritada farklı rotalar ve engeller ile oyun dinamiğini zenginleştiriliyor. Güncelleme ile Türk temalı karakterler, oyuna özel kostümler olacak. Kullanıcılar oyuna 16 Eylül’deki güncellemelerle deneyimlenecek.

SUBWAY SURFERS İSTANBUL HARİTASI GÜNCELLEMELERİ

Subway Surfers İstanbul Haritası, yeni haritada farklı rotalar ve engeller olacak. Aynı zamanda Boğaziçi Köprüsü ve Sultanahmet Camii gibi İstanbul’un tarihi ve ünlü yapılarında haritada yer alıyor.

İlgili Haberler

Subway Surfers İstanbul Haritası 16 Eylül'de geliyor 1

SUBWAY SURFERS İSTANBUL HARİTASI YENİ KARAKTERLER

Subway Surfers İstanbul Haritası’nda Kedi ve Ruhi karakterleri eklenecek. Aynı zamanda Zi Hao ve Mala’nın yeni kıyafetleri eklenecek. Ayrıca yeni couch surfer, catalyst ve flash of flavor panoları eklendi.

Subway Surfers İstanbul Haritası güncellemeleri

Subway Surfers İstanbul Haritası ne zaman geliyor

Oyun

Subway Surfers İstanbul Haritası 16 Eylül’de geliyor” haberine 3 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir