Ronado ve Messi’nin EA FC 25 reytingleri belli oldu! Messi’nin FC 25 reytingi FC 24'te olduğu gibi yine önde - Haber Jet

Ronado ve Messi’nin EA FC 25 reytingleri belli oldu! Messi’nin FC 25 reytingi FC 24’te olduğu gibi yine önde

EA Sports FC 25'te Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin reytingleri açıklandı. Messi’nin reytingi düşse de hala oyunun en yüksek reytingli oyuncuları arasında yer alıyor. Ronaldo ise önceki oyundaki reytingini koruyor.

EA Sports FC 25’in piyasaya sürülmesine kısa bir süre kala, oyuncu reytingleri de belli olmaya başladı. En dikkat çekici isimler yine futbol dünyasının iki dev ismi: Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi.

FC 25 CRİSTİANO RONALDO REYTİNG KAÇ?

27 Eylül 2024’te çıkacak olan EA Sports FC 25’te, futbolun ikonları Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’nin reytingleri netleşti. 38 yaşındaki Portekizli yıldız Ronaldo, EA FC 25’te de EA FC 24’teki 86 reytingini koruyarak gücünden bir şey kaybetmediğini gösterdi​. Ancak Ronaldo’nun bu reytingi, kariyerinin zirvesindeki yılları düşündüğümüzde oldukça düşmüş durumda.

Cristiano Ronaldo FC 25 rating

Al-Nassr’da futbol yaşamına devam eden Ronaldo, yine de oyunun en dikkat çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

FC 25 LİONEL MESSİ REYTİNG KAÇ?

Lionel Messi ise, MLS’teki Inter Miami macerasıyla oyun dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Ancak Messi’nin EA FC 25’teki reytingi, önceki oyundaki 90’dan 88’e düşürüldü​. Bu düşüşe rağmen Messi hâlâ oyunun en yüksek reytingli oyuncuları arasında yer alıyor.

Messi FC 25 rating

İlginç bir şekilde, Messi bu yıl Arjantin’in en yüksek reytingli oyuncusu değil; Inter Milan forması giyen Lautaro Martinez, 89 reytingle Arjantin’in en güçlü oyuncusu olarak Messi’yi geride bıraktı​.

İlgili Haberler

Messi ea fc 25 rating

Messi’nin oyun içi fiziksel özelliklerinde düşüş olduğu, özellikle fiziksel gücünün 64 olarak değerlendirildiği dikkat çekiyor.

EA FC 25 OYUNCU REYTİNGLERİ

EA FC 25’te en yüksek reytingi paylaşan isimler ise Kylian Mbappe, Erling Haaland, Rodri ve Aitana Bonmati oldu. Bu dört oyuncu 91 reytinge sahip​. Kadın futbolunun da giderek daha fazla ön plana çıktığı oyunda, Alexia Putellas ve Sam Kerr gibi isimler 90 reytingle en üst seviyelerde yer alıyor.

FC 25 Messi Ronaldo reytingi kaç

FC 25 Ronaldo Messi reytingi kaç

OyunSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir