Gaming gen tr güvenli ödeme hizmeti sunuyor - Haber Jet

Gaming gen tr güvenli ödeme hizmeti sunuyor

Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi'ne ait olan Gaming gen tr güvenli olup olmadığı merak ediliyor. "Gaming" hazır sistemler, oyun bilgisayarları ve araç gereçleri satışı yapılan Gaming gen tr güvenli ödeme hizmeti sunuyor. Ayrıca sitede satılan ürünlerin orijinal ve sıfır ürünler olduğu belirtiliyor.

Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi’ne ait olan Gaming gen tr güvenli olup olmadığı merak ediliyor. “Gaming” hazır sistemler, oyun bilgisayarları ve araç gereçleri satışı yapılan Gaming gen tr güvenli ödeme hizmeti sunuyor. Ayrıca sitede satılan ürünlerin orijinal ve sıfır ürünler olduğu belirtiliyor.

GAMİNG GEN TR GÜVENİLİR Mİ?

Gaming gen tr (gaming.gen.tr)’den alışveriş yapmayı düşünenler güvenilir olup olmadığını merak ediyor. Gaming odağında çalışmak üzere kurulan sitenin amacı oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik fiyat/performans ürünleri satmak. Belirli bir kaliteye sahip ürünler satılan sitede bilindik markalara ait teknik altyapısı bulunan ürünler satılıyor.

Hazır sistemler, bilgisayar bileşenler, çevre birimleri, laptop, masaüstü bilgisayarlar, Playstation kategorisinde ürün çeşitliliği bulunuyor.

gaming gen tr güvenilir mi

Bunun dışında güvenilir olup olmadığına dair sorulara cevap veren sitede yüzde 100 güvenli ödeme altyapısı hizmeti sunuluyor. Bunun dışında mail, ticket veya telefon üzerinden kesintisiz destek, kaliteli markalar ve ücretsiz kargo imkanı sunuyor.

Ayrıca ürünlerinin orijinal ve sıfır olduğu belirtilirken sitede satılan ürünlerde üretici firma ya da ithalatçı tarafından en az 24 ay süre ile garanti verildiği ifade ediliyor. Gaming gen tr sitesinde ikinci el ve orijinal olmayan ürünlerin satılmadığı ifade edilmekte.

Ayrıca ETBİS (Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi) üzerinde kaydı bulunuyor.

gaming gen tr ETBİS kaydı var mı

GAMİNG GEN TR KİME AİT?

Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi’ne ait olan Gaming gen tr, bilgisayar sektöründe 10 ylın üzerinde profesyonel olarak çalışan bir ekip tarafından sadece Gaming odağında çalışmak üzere kuruldu.

Oyun

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir