FC 25’te Lombardia FC lisanssız takım olacak! Peki hangi takım? - Haber Jet

FC 25’te Lombardia FC lisanssız takım olacak! Peki hangi takım?

EA FC 25'in çıkması ile birlikte İtalya Ligi’nde yer alan takımlardan Lombardia FC dikkat çekti. FC 25 oyuncuları Lombardia FC’nin hangi takım olduğunu araştırmaya başladı.

Futbol dünyasının büyük merakla beklediği EA FC 25, sürpriz bir gelişmeyle gündeme geldi. AC Milan ve Inter Milan, oyunda lisanssız olarak yer alacak.

LOMBARDİA FC HANGİ TAKIM?

Son yıllarda futbol oyunları dünyasında lisans savaşları giderek şiddetlendi. Özellikle Konami’nin eFootball serisi, AC Milan ve Inter Milan gibi köklü kulüplerle yaptığı münhasır anlaşmalar sayesinde bu alanda önemli adımlar attı. Bu anlaşmalar, iki İtalyan devinin EA FC 25’te lisanssız olarak yer almasına neden oldu.

Lombardia hangi takım

FC 25’te Inter, “Lombardia FC” adıyla temsil edilecek. Ancak kadrosuna baktığınızda, gerçek hayattaki Inter futbolcularının aynen orada olduğunu göreceksiniz. Ne yazık ki kulübün orijinal ismi, logosu ve formaları oyunda yer almayacak.

Lombardia FC 25 hangi takım

Benzer bir şekilde AC Milan da Konami ile yapılan anlaşma sonucu lisanssız olacak. Milan ise FC 25’te Milano FC adı ile yer alacak.

İlgili Haberler

FC 25 LOMBARDİA İNTER Mİ, HANGİ TAKIM?

FC 25’teki İtalya Ligi takımları arasında yer alan Lombardia FC, İnter’in lisanssız takımıdır.

Lombardia fc which team

Bu durum futbol severler arasında büyük bir hayal kırıklığına yol açsa da, lisanssız takımlarla oynarken hala aynı oyuncu kadrosuna erişebilecek olmak bir nebze teselli sunuyor.

FC 25 Lombardia which team

OyunSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir