Erling Haaland, hayranı olduğu Clash of Clans oyununa ‘Barbar Kral’ karakteriyle geliyor - Haber Jet

Erling Haaland, hayranı olduğu Clash of Clans oyununa ‘Barbar Kral’ karakteriyle geliyor

Manchester City’de forma giyen Norveçli dünyaca ünlü golcü yıldız futbolcu Erling Haaland ile daha önce EA FC (eski adıyla FIFA) oyununda birçok kez oynamıştık. Fakat Haaland bu kez hiç beklediğimiz bir oyunda oynanabilir karakter olarak karşımıza çıktı.

Haaland, Clash Of Clans’ta oynanabilir karakter olarak yer aldı

Erling Haaland hayranı olduğunu popüler mobil oyunu Clash Of Clans’a ‘Barbar Kral’ ismindeki oynanabilir karakter ile dahil oldu.

Oyuna ilk kez bir gerçek karakter oynanabilir olarak eklendi. Bu ismin Manchester City’nin forveti Haaland olması ise işi daha da enteresan kıldı. Ancak işin sırrı çok geçmeden belli oldu. Haaland’ın 10 yıldı Clash Of Clans oynadığı ve oyunun yapımcısı olan Finlandiyalı oyun geliştiricisi Supercell ile kendisinin böyle bir anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı.

Supercell ise böyle bir teklifi doğal olarak geri çevirmedi ve Haaland oyuna eklendi. Clash of Clans’ın genel müdürü Stuart McGaw, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Erling Haaland’ın oyunumuzun bir hayranı olduğunu ve bizimle işbirliği yapmak istediğini duyduğumuzda, hayalimiz gerçek oldu” dedi.

Haaland ise “Uzun süredir oyunun büyük bir hayranıyım ve her şeyini biliyorum, bu yüzden oyun içi bir karakter olarak görünmek gerçekten harika.” ifadelerini kullandı.

Erling Haaland, hayranı olduğu Clash of Clans oyununa ‘Barbar Kral’ karakteriyle geliyor 1

Peki oyunda Haaland ile yani ‘Barbar Kral’ ile neler yapılabilecek?

Clash Of Clans’ta oyuncular Haaland’ın köyüne savaş açıp, köyünü yağmayabilecekler ayrıca Haaland’ı oyuncular birliklerine de katabilme imkanını elde edebilecekler.

Unutmayın ki Haaland ile olan etkinlik yalnızca 1 ay sürecek ve 31 Mayıs’ta sona erecek. Eğer Haaland’ı savaş alanında devirirseniz ek ödüller kazanabilir ve liderlik tablolarında yer alabilirsiniz.

Erling Haaland, hayranı olduğu Clash of Clans oyununa ‘Barbar Kral’ karakteriyle geliyor 2

OyunSporTeknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir