eFootball 2025 Türkçe spiker ne zaman gelecek belli oldu - Haber Jet

eFootball 2025 Türkçe spiker ne zaman gelecek belli oldu

Konami, eFootball 2025’e Türkçe spiker desteğinin Aralık 2024’te ekleneceğini duyurdu. Türk oyuncuların heyecanla beklediği bu yenilikle, spiker koltuğunda Gökhan Abdik ve Müjdat Mustafa Muratoğlu yer alacak.

Futbol oyunları tutkunlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Konami, eski bilinen adıyla PES 2025 yeni adıyla eFootball 2025’e Türkçe spiker desteği ekleyeceğini resmen açıkladı.

EFOOTBALL 2025 TÜRKÇE SPİKER NE ZAMAN GELECEK?

Pro Evolution Soccer (PES) serisinin evrim geçirmiş hali olan eFootball, Türk oyunculara müjdeli bir haberle geliyor. Konami’nin düzenlediği özel bir etkinlikte, uzun süredir beklenen Türkçe spiker özelliğinin Aralık 2024’te oyuna dahil edileceği duyuruldu.

eFootball Tükçe spiker ne zaman gelecek

EFOOTBALL 2025 TÜRKÇE SPİKER KİM?

Türk futbol tutkunlarının seslendirme beklentilerini karşılayacak bu eFootball 2025 güncellemesiyle, Gökhan Abdik ve Müjdat Mustafa Muratoğlu spiker olarak karşımıza çıkacak.

eFootbal 2025 Tükçe spiker ne zaman gelecek

EFOOBALL GÜNCELLEMESİNDE NELER OLACAK?

Ayrıca, Konami’nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı iş birliğinin devam ettiği açıklandı. Oyuncular, Süper Lig ve Türk milli takımı temalı içeriklerin yanı sıra yeni etkinliklerle buluşacak. eFootball 2025, bu kapsamda Türk oyunculara çok daha lokalize ve gerçekçi bir deneyim sunacak.

İlgili Haberler

eFootball Türkçe spiker kim

Bu önemli yenilik, Konami’nin EA Sports FC ile olan rekabetine de yeni bir boyut katacak. Türkçe spiker desteği, özellikle Türkiye’deki oyuncuların oyun keyfini önemli ölçüde artıracak gibi görünüyor​.

eFootball 2025 Türkçe spiker nasıl yapılır

eFootball 2025 Türkçe spiker

OyunSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir