CS2’ye Pool Day haritası eklendi! Haritada keşfedilen bir easter egg oyuncuları duygulandırdı - Haber Jet

CS2’ye Pool Day haritası eklendi! Haritada keşfedilen bir easter egg oyuncuları duygulandırdı

CS2, büyük bir map güncellemesi ile oyuncularına sürpriz yaptı. Counter-Strike serisinin klasikleşmiş efsanevi haritalarından Pool Day, CS2'ye eklendi. Pool Day haritasını CS2’de deneyimleyen oyuncular haritayı CS 1.6 grafiklerine dönüştüren easter egg ile nostajik anlar yaşadı.

Counter-Strike 2’ye (CS2) gelen yeni güncelleme ile birlikte efsanevi Pool Day haritası oyuna eklendi. Haritada keşfedilen bir easter egg ise oyuncuları duygulandırdı.

CS2’YE POOL DAY HARİTASI NASIL OYNANIR?

Valve tarafından geliştirilen ve Steam’in sahibi olduğu Counter-Strike 2 (CS2), son güncellemesi ile birlikte önemli yenilikler getirdi. Özellikle, Counter-Strike 1.6 döneminin popüler haritalarından biri olan Pool Day’in oyuna eklenmesi, oyuncular arasında büyük heyecan yarattı. Geçmişte Counter-Strike’ta mod olarak yer alan harita, bu sefer resmi olarak CS2’ye dahil edildi.

CS 2 Pool Day map nasıl oynanır, havuz haritası geldi mi?

CS2 POOL DAY HARİTASI NASIL?

Yeni güncelleme ile birlikte Pool Day haritasında bazı görsel iyileştirmeler yapıldı. Havuzun yanına eklenen deniz yatakları ve şezlongların yanındaki simitler dikkat çeken yenilikler arasında. Ayrıca, üçlü şezlongların yanına deniz topu eklenmiş durumda. Haritanın genel yapısı korunurken, bu görsel güncellemeler haritaya modern bir dokunuş katıyor.

CS2 havuz haritası nasıl oynanır, nerede, geldi mi?

CS2 POOL DAY EASTER EGG NEREDE?

Pool Day haritasının en dikkat çekici özelliklerinden biri ise nostaljik bir easter egg. Oyuncular, harita içinde belirli bir dolabın içindeki kolu indirdiğinde grafiklerin aniden CS 1.6’daki görünüme dönüştüğünü keşfetti. Bu küçük ama anlamlı detay, haritayı eski haliyle hatırlayan oyuncular için hoş bir sürpriz oldu.

CS2 Pool Day haritası easter egg nerede, easter egg haritada nerede, nedir?

CS2 YENİ GÜNCELLEMEDE NELER DEĞİŞTİ?

CS2’nin bu güncellemesi sadece Pool Day haritasıyla sınırlı kalmadı. Güncellemeyle birlikte oyun içi kullanıcı arayüzünde ve oynanış mekaniklerinde de çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Yeni ‘Grenade Assistance’ özelliği ile oyuncular, bombalarını daha isabetli atabilirken, sol el modelleme seçeneği de oyuna eklendi​.

OyunTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir