Civilization 7, 11 Şubat 2025 tarihinde çıkış yapacak - Haber Jet

Civilization 7, 11 Şubat 2025 tarihinde çıkış yapacak

Civilization 7 için beklenen çıkış tarihi Gamescom 2024 etkinliğinde belli oldu. Oyundan ilk oynanış fragmanı görücüye çıkarkan Civilization VII çıkış tarihi 11 Şubat 2025 olarak duyuruldu.

Strateji oyunları arasında en popüler ve en köklü oyun serilerinden biri olan Civilization 7, oynanış videosuyla beraber oyunseverleri heyecanlandırdı.

CIVILIZATION 7 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Firaxis Games ve 2K Games tarafından geliştirilen Civilization 7, 11 Şubat 2025 tarihinde çıkacak. Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları üzerinden aynı anda çıkış yapacak.

Civilization 7 ne zaman çıkacak
Civilization 7 çıkış tarihi

Oyunun Deluxe sürümünü satın alan oyuncular, 6 Şubat itibarıyla oyuna erken erişebilecek.

30 yıllık geçmişi olan serinin Civilization 7 ile hem eski hem de yeni oyuncuları heyecanlandıracak pek çok yeniliği bulunuyor.

Civilization VII ne zaman çıkacak

İlgili Haberler

CIVILIZATION 7 OYNANIŞ FRAGMANI ÇIKTI

Fragmanda serinin altıgen tabanlı haritasının korunmasının yanı sıra grafik kalitesindeki iyileştirme ve artış dikkat çekiyor. Birim animasyonlar daha etkileyici, tank ve mızraklı asker sürüleri dikkat çekiyor.

Civilization 7 ile ilk kez liderleri uygarlıklardan ayrı seçme imkanı olacak. Bu yenilikle oyuncular, farklı oyun bonuslarıyla farklı stratejiler geliştirebilecek.

Civilization 7 oynanış videosu

Gerçekçi bir görünümün gözlemlendiği fragmanda, nükleer silahlar, doğa olayları, farklı dönemlerden ünlü liderlere dair geniş bir içerik yelpazesi olduğu görülüyor.

Oyun

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir