Başına gelmedik bela kalmayan bir karakteri oynadığınız Loser Simulator oyunu çıktı - Haber Jet

Başına gelmedik bela kalmayan bir karakteri oynadığınız Loser Simulator oyunu çıktı

Steam mağazasında 12 Haziran 2024 tarihinde yayımlanan "Loser Simulator," oyuncuları sıradan bir adam olan Bari'nin talihsiz ve komik hayatına sürüklüyor. Bu oyunda, Bari'nin günlük hayatında karşılaştığı ve genellikle felaketle sonuçlanan olaylara tanık oluyorsunuz.

Frosted Wings Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan Loser Simulator, oyuncuları sıradan bir adam olan Bari’nin absürt ve talihsiz maceraları içerisine çekiyor.

LOSER SİMULATOR NASIL BİR OYUN?

Loser Simulator oyunu, komedi ve simülasyon türlerini harmanlayarak oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor.

Oyun, Bari’nin sıradan bir gününü bir kabusa dönüştüren bir dizi komik ve absürt olay etrafında şekilleniyor. Yemek pişirirken çıkan yangınlar, çamaşır yıkarken oluşan sel baskınları gibi bir dizi talihsiz olay, oyuncuları hem güldürüyor hem de zorluyor.

Loser Simulator, beceri ve şans gerektiren zorlayıcı görevler ve her olayın bir saçmalığa dönüştüğü anlarla dolu. Ayrıca, üçüncü şahıs bakış açısı, oyuncuların bu çılgın dünyada olup bitenleri daha yakından gözlemlemelerini sağlıyor.

Pozitif kullanıcı yorumları ve sürükleyici oynanış özellikleri ile “Loser Simulator” dikkat çekiyor.

Loser Simulator sistem gereksinimleri

Hem düşük sistem gereksinimleri hem de eğlenceli içeriğiyle geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. İster kısa bir kahkaha arası, ister uzun soluklu bir oyun seansı arıyor olun, Loser Simulator beklentilerinizi karşılayacak nitelikte.

LOSER SİMULATOR SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Loser Simulator oyunu, geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor ve düşük sistem gereksinimleriyle de dikkat çekiyor. Minimum gereksinimler arasında 64-bit işletim sistemi, Intel Core i3 işlemci, Nvidia Geforce 820m ekran kartı ve 3 GB depolama alanı bulunuyor. Önerilen sistem gereksinimleri ise Intel Core i5 işlemci ve Nvidia Geforce 920mx ekran kartı içeriyor, bu da daha iyi bir oyun deneyimi sağlıyor.

Loser Simulator nasıl oynanır, Game Pass'te var mı?

LOSER SİMULATOR STEAM’DE NE KADAR, KAÇ TL?

Loser Simulator Steam’de şu anda yüzde 20 indirimle 1,19 dolardan satışta. Güncel kur ile oyun 38,42 TL’den satılıyor. Oyunun normal fiyatı ise 1,49 dolardır.

Loser Simulator kaç TL, ne kadar?

OyunTeknoloji

Başına gelmedik bela kalmayan bir karakteri oynadığınız Loser Simulator oyunu çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Semih Semih

    Oyun ucuzmuş güzelse indireyim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir