Amazon, Prime Gaming ile Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider oyunlarını ücretsiz veriyor - Haber Jet

Amazon, Prime Gaming ile Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider oyunlarını ücretsiz veriyor

Amazon Prime Gaming, Temmuz ayında kütüphanesine eklediği üç yeni oyunla kullanıcılarına ücretsiz oyun seçenekleri sunuyor. Prime Day kapsamında sunulan bu oyunlar arasında Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bulunuyor.

Amazon Prime Gaming, Temmuz ayında oyunseverlere büyük bir sürpriz yaparak, Prime Day etkinliği kapsamında üç yeni oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

AMAZON PRİME GAMİNG ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Amazon Prime Gaming, Temmuz ayında kullanıcılarına toplam değeri 9.800 TL olan 16 oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bu oyunlar arasında en dikkat çekenler, Prime Day’e özel olarak sunulan Suicide Squad: Kill the Justice League (2.303 TL), Chivalry 2 (1.315 TL) ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (165 TL) oldu. Bu üç oyun, Prime Day kapsamında 16 Temmuz saat 22:00’den itibaren 48 saat boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek.

Amazon Prime Gaming hediye oyunlar nasıl alınır, nasıl indirilir?

AMAZON PRİME GAMİNG HANGİ OYUNLARI HEDİYE EDECEK?

Suicide Squad: Kill the Justice League, oyuncuları DC evreninin süper kötüleri olarak Adalet Birliği’ni durdurma görevine çağırıyor. Chivalry 2, ortaçağ savaşlarına katılarak düşmanlarla destansı çarpışmalara girme fırsatı sunarken, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Lara Croft’un efsanevi maceralarına devam ediyor.

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar

AMAZON PRİME OYUNLARI

Prime Gaming, Temmuz ayında ayrıca şu oyunları da ücretsiz olarak sunuyor:

Deceive Inc.

Tearstone: Thieves of the Heart

The Invisible Hand

Forager

Card Shark

Heaven Dust 2

Soulstice

Wall World

Hitman Absolution

Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez

STAR WARS: Knights of the Old Republic II — The Sith Lords

Alex Kidd in Miracle World DX

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Samurai Bringer

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar nereden alınır?

Oyunseverler, bu fırsatlardan yararlanmak için Amazon Prime üyesi olmalı. Bu yılki Prime Day, 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek ve bu etkinlik kapsamında birçok özel teklif ve indirim de sunulacak.

OyunTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir