Zeynep Demirel'in hamile olduğuna dair yorumlar geliyor! Volkan Demirel'in eşinden yeni paylaşım - Haber Jet

Zeynep Demirel’in hamile olduğuna dair yorumlar geliyor! Volkan Demirel’in eşinden yeni paylaşım

Sevilen ikili Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çifti son zamanlarda sık sık boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündeme geliyordu. İddiaları "boşanma falan yok" diyerek açıklama yapan Demirel çiftinden müjdeli haber geldi. İddiaya göre Volkan ve Zeynep Demirel 3. kez anne baba olmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin  efsane kalecisi ve Hatayspor eski teknik direktörü Volkan Demirel, 2010 yılında dünya evine girdiği Zeynep Demirel ve iki kızıyla imrenilecek bir hayat yaşıyor. Son zamanlarda boşanma gündeminin arasında kalan çift, Zeynep Demirel’in paylaştığı bir fotoğraf sonrası 3. kez bebek beklediği yorumları yapıldı.

ZEYNEP DEMİREL HAMİLE Mİ?

Yade ve Yeda isimli iki kız çocuğu olan Volkan ve Zeynep Demirel çifti 3. kez bebek mi bekliyor soruları gündeme geliyor. Zeynep Demirel hamile olup olmadığına dair bir açıklama yapmasa da yaptığı paylaşım hamile olduğu iddialarını güçlendirdi.

Zeynep Demirel hamile mi? Zeynep Demirel kimdir, nereli?

Paylaştığı fotoğrafta göbeğinin belirginleştiğinin fark edilmesiyle hamile olduğuna dair yorumlar yapıldı.

Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Zeynep Demirel yaptığı paylaşımda 35. yaşını şu sözlerle kutladı:

“Cahit Sıtkı’nın yolun yarısı dediği yerdeyim… Bu defa hiç olmadığım kadar karışık, hiç olmadığım kadar dalgalıyım. Öyle bir yerdeyim ki, çok sorguladığım için mi sert cevaplar alıyorum yoksa zaten bildiğim soruların cevapları mı bunlar bilmiyorum. Bildiğim, ne yaparsan yap, hayatta olması gerekenin olduğu. İlahi kudretin senaryosu biz fanilerin öngördüğünden farklı çoğu zaman. Bir kayıp bir doğuşa, bir soluş bir açışa karşı dengede hayatta. Evet 35 oldum, gökyüzünün başka rengi de varmış, taşın sert olduğunu geç farketmişim ve bir yanımız yaprak dökerken, bir yanımız bahar bahçe olabilirmiş.”

Volkan Demirel Zeynep Demirel ne zaman evlendi?

ZEYNEP DEMİREL KİMDİR, NERELİ?

Zeynep Sever Demirel, 9 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da doğdu. 2009 yılında Miss Belçika güzeli seçildi. Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010 tarihinde evlendi.

2014 yılında Yade, 2017 yılında ise Yeda isimli kız çocukları dünyaya geldi.

Zeynep Demirel, Seksenler dizisi kadrosunda yer aldı.

Magazin

Zeynep Demirel’in hamile olduğuna dair yorumlar geliyor! Volkan Demirel’in eşinden yeni paylaşım” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Selim Duman Selim Duman

    Volkan zeynep çiftini çok beğeniyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir