Yemekteyiz Devran aslen Diyarbakırlı - Haber Jet

Yemekteyiz Devran aslen Diyarbakırlı

Zuhal Topal Yemekteyiz programında bu hafta yarışacak olan Yemekteyiz Devran izleyicilerin ilgisini çekti. Aslen Diyarbakırlı olan Devran ilk günden yorumlarıyla programa damga vurdu. 30 Eylül - 4 Ekim haftasında yarışan Yemekteyiz Devran yaşı, özel hayatı, memleketi merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında bu haftaki yarışmacılar çok konuşuluyor. 150 bin TL değerindeki büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar mutfakta hünerlerini sergilerken rekabeti konuşmalarıyla da sürdürüyor. Özellikle Yemekteyiz Devran isimli yarışmacı izleyicilerin ilgisini ilk günden çekti.

YEMEKTEYİZ DEVRAN KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezonu başladı. 30 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayan yarışmanın bu haftaki konukları dikkat çekerken aralarından Yemekteyiz Devran adlı yarışmacı oldukça dikkat çekti.

Yemekteyiz Devran kimdir

Devran Çiftçi isimli Yemekteyiz yarışmacısının kim olduğu gündeme geldi. Yemekteyiz Devran 28 yaşında, e ticaretle uğraştığı öğrenildi. Bekar olan Devran Çiftçi, İstanbul’da yaşıyor ancak aslen Diyarbakırlı. 5. günü yarışacak Devran şimdiden mutfak maharetleri hakkında iddialı konuşuyor.

İlgili Haberler

Yemekteyiz Devran Instagram hesabı

YEMEKTEYİZ DEVRAN INSTAGRAM HESABI

Yemekteyiz Devran Instagram’da @devran.cifcii olarak bulunuyor. 18 bin takipçisi olan Devran Çiftçi TikTok’ta ise @devrancft kullanıcı adıyla bulunuyor.

Yemekteyiz Devran Çiftçi kimdir

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir