Yayıncı ve oyun geliştiricisi Dora Özsoy eşi Feyza ile boşandıklarını açıkladı - Haber Jet

Yayıncı ve oyun geliştiricisi Dora Özsoy eşi Feyza ile boşandıklarını açıkladı

Stratera olarak bilinen yayıncı ve Youtuber Dora Özsoy, bir süre önce eşi Feyza ile ABD'ye taşınmıştı. Aynı zamanda yazılım mühendisi ve video oyun geliştiricisi olarak Amerika'da hayatına devam eden Dora Özsoy, eşi Feyza ile ayrıldıklarını duyurdu.

Dora ‘Stratera’ Özsoy, 2023 yıllarının sonunda eşi Feyza ile birlikte Amerika’ya taşınmıştı. Bir süredir Dora Özsoy’un videoları ve yayınlarında eşinin görünmemesi ayrıldılar mı sorularını beraberinde getirmişti. Konuya ilişkin açıklamayı Dora Özsoy X hesabı üzerinden yaptı.

DORA ÖZSOY EŞİ FEYZA İLE AYRILDI MI, BOŞANDILAR MI?

Dora Özsoy, eşiyle alakalı ayrılık sorularına X hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. “Feyza ile birkaç aydır ayrıyız.” diyen Özsoy, ayrılık nedenlerinin büyük bir problemden değil, aynı düşünmedikleri birkaç noktadan kaynaklandığını ve en önemlisinin Amerika’da yaşamak olduğu konusunda ayrıştıklarını belirtti.

Dora Özsoy'un eşi Feyza kim, ayrıldılar mı?

DORA ÖZSOY SEVGİLİSİ FEYZA KİM?

Dora Özsoy ile evli olan Feyza, dövme sanatçısı olarak tanınıyor. Instagram’da @feyxart hesabında yaptığı dövmeleri ve eserlerini paylaşıyor.

Dora Özsoy eşi Feyza ayrıldı mı, boşandılar mı?

DORA ÖZSOY KİMDİR?

Ünlü yayıncı ve oyun geliştiricisi olan Dora Özsoy, Stratera ismiyle tanınıyor. Aynı zamanda 2017 yılında Stratera Games adıyla kendi oyun stüdyosunu kurdu.

25 Eylül 1993 doğumlu olan Dora Özsoy, Bahçeşehir Yazılım Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında ise Stratera kanalından içerik üretmeye başladı.

e-Spor sunuculuğu da yapan Özsoy, LOL oyununun hikayesini ve Runetterra isimli evreni anlatması sonrası 2018 yılında evrenin yenilenen haritasının ilk fiziksel parçalarına sahip olmak için oyunun geliştiricisi Riot Games tarafından seçilmişti.

Stratera Games altında pek çok oyuna imza attı. Şimdilerde oyun sektöründeki hayatını ve yayınlarını Amerika’dan sürdürüyor.

Magazin

Yayıncı ve oyun geliştiricisi Dora Özsoy eşi Feyza ile boşandıklarını açıkladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Funda Funda

    Çok yakışıyorlardı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir