Buket Sena Özdemir yakın arkadaşının vefatından sonra tatile çıktığı için eleştirenlere cevap verdi - Haber Jet

Buket Sena Özdemir yakın arkadaşının vefatından sonra tatile çıktığı için eleştirenlere cevap verdi

Bir sosyal medya kullanıcısı YouTuber ve Influencer Buket Sena Özdemir'in yakın bir arkadaşının ölümünden sonra tatile gitmesi konusunda eleştiride bulunurken videodan aldığı bir fotoğrafı Buket Sena'nın "en yakın arkadaşımın cenazesine kötü hissedeceksem gitmek zorunda degilim" dediğini iddia ederek paylaştı. Paylaşımın hızla gündeme gelmesinin ardından Buket Sena Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Yakın bir arkadaşının vefatı sonrası tatile çıktığı için eleştirilen Buket Sena Özdemir’in ” en yakın arkadaşımın cenazesine kötü hissedeceksem gitmek zorunda değilim ” dediği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan gönderinin hızla yayılması sonrası açıklama yaptı.

Sosyal medyada @kedielcisi adli bir hesabın Buket Sena ile ilgili yaptığı paylaşım gündeme geldi.

X kullanıcısı “‘en yakın arkadaşımın cenazesine kötü hissedeceksem gitmek zorunda degilim’ dedi ve bu çok garip influencerlar koca dünyada onların mutluluğundan önemli hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, ölen kişinin ailesinin acılarına dahi saygıları kalmadı” sözleriyle Buket Sena’nın Instagram üzerinden cevapladığı bir sorunun yanıtını paylaştı.

Buket Sena Özdemir ölen arkadaşı kim, cenazesine gitti mi? Buket Sena hangi arkadaşı öldü? Buket Sena arkadaşı öldü

Kullanıcının videodan ekran fotoğrafı alarak paylaştığı bu kesit sosyal medyada hızla gündem olurken Buket Sena’nın ölen arkadaşının kim olduğu, cenazeye gidip gitmediği sorgulamaları yapıldı.

BUKET SENA ÖZDEMİR’İN HANGİ ARKADAŞI ÖLDÜ?

Sosyal medyada geniş kitleye ulaşan ismin liseden bir arkadaşı hayatını kaybetti.

Üzüntülü haberi takipçileriyle paylaşan isim, daha sonrasında cenazesine de katılım gösterdiğini belirtti.

BUKET SENA: “ARKADAŞIMIN CENAZESİNE GİTTİM”

Konunun hızla yayılmasıyla Buket Sena tarafından cevap gecikmedi. Arkadaşının cenazesine gittiğini cenazeden sonraki gün ise uzaklaşmak istediği için gittiğini belirtti. “3 dakikalık bir videodan alınan bir ekran görüntüsü ile bir insanı yargılamak çok kolay anlıyorum ama hassas bir dönemde böylesine vurmak keşke biraz daha zor olsa.” sözleriyle iddiaları yanıtladı.

Buket Sena Özdemir kimdir? Buket Sena hangi arkadaşı öldü? Buket Sena Özdemir Instagram hesabı ne

BUKET SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

17 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul’da doğan Buket Sena Özdemir, Ataşehir Sevinç Koleji’ni tamamladı. Ardından üniversitede Kadir Has Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü’nü kazandı. Sosyal medya kariyerine 2012 yılında YouTube’a içerik üreterek başlayan Buket Sena, hala hem YouTube hem de Instagram üzerinden içerik üretmektedir.

Magazin

Buket Sena Özdemir yakın arkadaşının vefatından sonra tatile çıktığı için eleştirenlere cevap verdi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Murat Murat

    Sosyal medyada herkes herkesi kolayca yargılayabiliyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir