Wanda Nara ile Icardi'nin boşanma haberi sonrası Simge'den 'Başlıyoruz' mesajı - Haber Jet

Wanda Nara ile Icardi’nin boşanma haberi sonrası Simge’den ‘Başlıyoruz’ mesajı

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi eşi Wanda Nara'ya olan aşkı ile sık sık gündeme geliyordu. Wanda Nara'nın boşanma açıklamasından sonra Simge Sağın'ın başlıyoruz paylaşımı çok konuşuldu.

Wanda Nara ve Icardi çiftinin ayrılık haberlerinin doğrulanmasının ardından Simge Sağın’ın kafa karıştıran paylaşımı gündem oldu.

WANDA NARA İLE ICARDİ AYRILIĞI SONRASI SİMGE SAĞIN’DAN ADIM

Simge Sağın’ın ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasaray taraftarı tarafından Mauro Icardi ile özdeşleştirilmişti. Ardından şampiyonluk kutlamalarında yan yana gelen Simge Sağın ve Icardi, birlikte Aşkın Olayım şarkısına yaptıkları düetle çok konuşulmuşlardı.

Simge Icardi hakkında ne dedi?

O dönem Simge Sağın kendisine yöneltilen Icardi sorularına, “İyice abarttılar bu durumu. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diye hitap edildi, durum abartıldı.” şeklinde açıklama yaparak ikili arasındaki iddialara son noktayı koymuştu.

Icardi Simge sevgili mi?

Wanda Nara’nın boşanma haberi sonrası Simge Sağın’dan gelen paylaşım kafa karıştırdı. “Başlıyoruz” yazarak Aşkın Olayım şarkısını taglediği Instagram hikayesi Icardi’ye mesaj gönderiyor olarak yorumlandı.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir