Ünlü oyuncu Özge Özacar'ın sevgilisi iş insanı Oğuz Özmen çıktı - Haber Jet

Ünlü oyuncu Özge Özacar’ın sevgilisi iş insanı Oğuz Özmen çıktı

Kızılcık Şerbeti Görkem olarak geniş kitlelerce tanınan Özge Özacar, iş insanı Oğuz Özmen ile aşk yaşıyor. İş insanı olan Oğuz Özmen, Özmen Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Daha önce Bursa Bülbülü, Kısmet gibi yapımlarda yer alan Özge Özacar, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Dizinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkan Acar, sevgilisi Oğuz Özmen’le görüntülendi.

ÖZGE ÖZACAR’IN SEVGİLİSİ KİM?

Özge Acar’ın tatilde görüntülendiği sevgilisi iş insanı Oğuz Özmen olduğu öğrenildi.

Özge Özacar'ın sevgilisi kim?

OĞUZ ÖZMEN KİMDİR?

Doğum tarihi tam olarak bilinmese de 32 veya 34 yaşlarında olduğu tahmin edilen Oğuz Özmen, Özmen Un Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Ayrıca, Gaziantep’te İpek Hanım Konağı ve Hışvahan gibi önemli projeler yapan Özmen ailesinin bir üyesidir.

Oğuz Özmen kaç yaşında?

2010 yılında Robert Koleji’nden mezun olduktan sonra aynı yıl Koç Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliğini 2014 yılında tamamladı. Üniversite eğitimine bir dönem UCLA’de (Kaliforniya Ünivesitesi) sürdürdü.

Kısa süreli staj döneminin ardından 2014 yılından bu yana aile şirketi olan Özmen Un A.Ş Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı olarak çalışıyor.

Magazin

Ünlü oyuncu Özge Özacar’ın sevgilisi iş insanı Oğuz Özmen çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Erim Erim

    Bu kıza ısınamıyorum bir türlü Kızılcık Şerbeti’ne çok odaklandım sanırım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir