Cenaze töreni gerçekleşti! Motorcu Tatyana Ozolina'nın kaza anında yanında olan Rus arkadaşı Sergei Khadrikov, Onur Obut'u suçladı - Haber Jet

Cenaze töreni gerçekleşti! Motorcu Tatyana Ozolina’nın kaza anında yanında olan Rus arkadaşı Sergei Khadrikov, Onur Obut’u suçladı

Moto Tanya adıyla içerik üreten Rus Youtuber Tatyana Ozolina, Muğla Milas'ta 23 Temmuz tarihinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Türk moto vlogger Onur Obut'a çarptıktan sonra hayatını kaybeden Tatyana Ozalina'nın yanında kendisine eşlik eden Sergei Khadrikov vardı.

Motosiklet ile dünyayı gezen ünlü Youtuber  Tatyana Ozolina, 23 Temmuz tarihinde Muğla Milas’ta geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Birlikte seyahat ettikleri arkadaşı Türk moto vlogger Onur Obut’a çarpan Tatyana Ozolina olay yerinde hayatını kaybederken kazaya tanık olan arkadaşı Sergei Khadrikov sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

SERGEİ KHADRİKOV’DAN TATYANA OZOLİNA’NIN ÖLÜMÜ HAKKINDA ONUR OBUT’U SUÇLADI

Olay anında Tatyana Ozolina ile birlikte olan ve kazaya şahit olan Sergei Khadrikov Instagram hesabından Rusça açıklama yaptı. Khadrikov paylaşımında, Tanya, Onur ve kendisi olmak üzere üç kişi seyahat ettiklerini, kazanın nasıl gerçekleştiğini göremediğini ancak çarpışma anını gördüğünü ifade ediyor. Tanya’nın yanına koştuğunda nabzı olduğunu ancak kısa bir süre sonra hayatını kaybettiğini belirtti.

Tatyana Ozolina kazası

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Her şeyi anlatma zamanı geldi. Belki daha önce yapmalıydım, ama psikolojik olarak hazır değildim.

Polise verdiğim ifadeyi aynen yazacağım.

Üçümüz birlikte gidiyorduk: Tanya, Onur ve en arkada ben. Orada ne olduğunu görmedim, sadece çarpma anını gördüm. Onur’un fren yaptığını, ön tekerleğe kalktığını, Tanya’nın motosikletinin arka kısmına çarptığını ve her ikisinin yola savrulduğunu gördüm. Durup hemen Onur’un yanına koştum. Onur yolda yatıyordu ve “Tanya, Tanya” diye bağırıyordu. Tanya’ya böyle seslenirdi. Tanya’ya koştum. O, yol kenarında baygın bir halde yatıyordu. Nabzı vardı. Birçok araç durdu. Ambulans çağırmalarını istedim. Bir araçtan bir adam koşarak geldi ve doktor olduğunu söyledi. Nabzını kontrol etti. Tanya hala yaşıyordu ama baygındı. Ambulans 5-7 dakika içinde geldi. Doktorlar reanimasyon çantalarıyla koştular. Nabız gitmişti. Tanya hayatını kaybetti.

Gerçekten böyle oldu.

Sonrasında gece yarısına kadar poliste kaldım, tercümanı bekledik. Her şeyi böyle anlattım. Tercüman çevirdi. Hepsi bu. Ertesi gün bir gün boyunca ayrılmamamı istediler. Bugün serbest bıraktılar ve ayrıldım.

Not: Tanya’nın motosiklet kamerası gizemli bir şekilde kayboldu. O akşam bulamadım. Dün ve bugün gittim ama bulamadım. Benim kameramın pili bitmişti ve kayıtta değildi çünkü su geçirmez kutudaydı ve hareket halindeyken şarj etme imkanım yoktu.

Tüm iyi insanlara destekleri için teşekkür ederim.”

RUS MOTORCU TANYA’NIN HESABINDA ONUR OBUT DETAYI PAYLAŞILDI

Paylaşım şu şekilde;

Sevgili dostlar, destekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiz!
Biz Tanya’nın ailesi, akrabaları ve arkadaşları olarak Türkiye’de Tanya ile yaşanan trajediyi aydınlatmak istiyoruz
Medya bu kaza hakkında çok fazla yalan yaydığından beri!

Bugün öğrenmeyi başardık:
Geziye katılan ve kazanın tanığı Sergey olay yerinden hemen polise ifadesini yazdı, sonrasında DEĞİŞMEYEN! Ekte polisdeki ifadesinin bir fotoğrafı var. (Talimatlar Türkçe, polisin Sergey’e verdiği tercümanın bestelenmesine yardım ettiği için) Videoda yaşananları anlatıyor.

Kanıtlara göre blogger Onur’un Tanya’nın arkasından sürdüğü, aniden fren yapmaya başladığı ve motosikleti ön teker pozisyonuna getirdiği açık. Ve bu pozisyonda Tanya’nın motosikletinin kuyruğuna çarptı.
Motosikletlerin karakteristik zararları nelerdir.
Onura motosikletinin tüm tekerleği, gösterge paneli ve asit tankı yırtıldı.
Sergei’nin ifade belgesinde kamyondan bahsedilmiyor!

Tanya ve Sergei’nin alkol izleri SİLAHLI DEĞİL!
Tanya kazadan sonra ayağa kalkmadı ve kesinlikle yürümedi, bir yaratık olmadan yatıyordu.

Onur ve Tatyana’nın kameralarının bulunması kazadan birkaç km önce bir benzin istasyonundan Onur’un sayfasında bir haber doğrulandı. Ancak kameralar medyada hiçbir yerde bahsedilmiyor ve Tatyana’nın kamerası yakınlarına verilmiyor, ancak diğer kişisel eşyaları dağıtıldı.
Ayrıca kazaya dair birkaç tanığımız daha geldi, Tanya’nın kamerasının kaza yerinde olduğunu ve görüntülerin açık olduğunu belirterek, video kaydediliyor!
Kamera şimdi nerede, kamera kaydı polise mi teslim edildi? Soruşturmada bizim tarafımızda bir avukat olmadığı için bilmiyoruz.

Polisin açıklamasına göre motosikletin de muayene için en az 10 gün daha polisin yanında kalması gerekiyordu, ancak sonra hemen arayıp motosikletin alınabileceğini söyledi. Sınav sadece bir günde mi yapıldı? Bilmiyoruz.

Tanıkların korunması için bazı ifadeleri ve ifadeleri yayamıyoruz. Soruşturmaya zarar vermek istemiyoruz.

Türkiye ve Rusya medyasında büyük bir yalan var. Türk medyası hala Onurunun elini oynuyor gerçekleri ters çeviriyor. Alkol Tanya’nın onura yolculuğu kamerasızlık yalan

Cenaze töreni gerçekleşti! Motorcu Tatyana Ozolina'nın kaza anında yanında olan Rus arkadaşı Sergei Khadrikov, Onur Obut'u suçladı 1

motorcu tatyana nasıl öldü kim öldürdü

CENAZE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Cenazesinin Rusya’ya götürülmesi için para toplanan motorcunun cenaze töreni gerçekleşti.

motorcu tatyana öldü mü nasıl öldü onur obut mu suçlu

SERGEİ KHADRİKOV KİMDİR?

Moto vlogger olan Sergei Khadrikov, 2024 Haziran ayın evlendiği ve Instagram’da 6 bin 684 takipçisi olduğu biliniyor.

Tatyana Ozolina öldü mü

TATYANA OZOLİNA KİMDİR?

Tatyana Ivanovna Ozolin, ‘Moto Tanya’ adıyla tanınan Rusya’nın ünlü Youtuber ve moto vloggerlarından biriydi.

Youtube kanalı ve diğer sosyal medya mecraları üzerinden gittiği ülkelerden videolar çekiyordu.

30 yaşındaki ünlü Youtuber’ın 2  milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir