Rahel Pekcan, sevgilisinin hayatını kaybetmesinden 6 ay sonra yeni bir ilişkiye başladığını açıklayınca pek çok eleştiri geldi - Haber Jet

Rahel Pekcan, sevgilisinin hayatını kaybetmesinden 6 ay sonra yeni bir ilişkiye başladığını açıklayınca pek çok eleştiri geldi

Rahel Pekcan’ın yeni bir ilişkiye başladığını duyurması, toplumsal normlar ve bireysel yas süreçleri hakkında geniş bir tartışma başlattı. Sosyal medyada ciddi sert tepkiler alan TikTok fenomeni Rahel Pekcan ise yeni bir açıklamada bulunmadı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuzhan Emeç’in ardından eski sevgilisi Rahel Pekcan, TikTok hesabından yaptığı bir açıklamayla yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu.

Rahel Pekcan’ın bu açıklaması sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırdı ve çeşitli tepkilere neden oldu.

Oğuzhan Emeç öldü mü

OĞUZHAN EMEÇ NEDEN ÖLDÜ?

1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul’da yolculuk esnasında motosiklet hakimiyetini kaybeden Oğuzhan Emeç hayata veda etmişti.

rahel pekcan kimdir, nereli, kac yasinda? instagram twitter hesabı ne

RAHEL PEKCAN SEVGİLİSİ ÖLDÜ MÜ?

Rahel Pekcan’ın sevgilisi Oğuzhan Emeç 2024 senesinin Ocak ayında hayata veda etmişti.

Rahel Pekcan sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, Oğuzhan Emeç’in vefatının ardından yaşadığı zorlukları ve aldığı destekleri anlattı.

Oğuzhan Emeç neden öldü, Rahel Pekcan'ın eski sevgilisi kimdi, yeni sevgilisi kim

Bir ay boyunca Oğuzhan’ın evinde kaldığını belirten Pekcan, Emeç’in ailesi ve arkadaşlarının kendisine büyük destek verdiğini söyledi.

Rahel Pekcan Oğuzhan Emeç’in vefatı ile ilgili yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi:

“Oğuzhan hep benim hayatıma devam etmemi isterdi. Ben de öyle yapacağım” diyerek, Oğuzhan Emeç’in anısını en güzel şekilde yaşatmak istediğini vurguladı. Pekcan, “Bu acı çok garip bir şey. Gülüyorsunuz güldüğünüz için kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Oğuzhan’ın adını en güzel şekilde yaşatmak istiyorum. Bana hayatımda yaşatabileceği en güzel 4 seneyi yaşattı. Bana verdiği tüm tavsiyeleri görevim haline getireceğim”

Rahel Pekcan sevgilisi öldü mü, kimdi, neden öldü? Rahel pekcan yeni sevgilisi kim, rahel kim kac yasinda

RAHEL PEKCAN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Oğuzhan Emeç’in ölümünden sadece 6 ay sonra Rahel Pekcan’ın yeni bir ilişkiye başladığını açıklaması, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Özellikle de yayınlanan videoda Rahel Pekcan’ın yer yer gülüyor olması eleştiri aldı.

Pekcan’ın bu hızlı geçişi, bazı kullanıcılar tarafından eleştirilirken bazıları ise onun hayatına devam etme hakkını savundu.

RAHEL PEKCAN KİMDİR?

Rahel, Instagram Melisa adını da kullanmakta. Melisa Pekcan, makyaj videoları çekerek takipçi kitlesine ulaştı.

OĞUZHAN EMEÇ’İN AİLESİNDEN: FOTOĞRAFLARINI KALDIR

TikTok’ta Rahel’in videosuna gelen bir yorum sosyal medyada paylaşılmaya başladı. Rahel’in hayatını kaybeden sevgilisi Oğuzhan Emeç’in ailesinden olduğu anlaşılan bir hesap, “çocuğumuzun fotoğraflarını videolarını kaldır ve artık Oğuzhan’ın adını anma annesi böyle istiyor seda ablan da melis de babannesi kuzenleri herkes.” diyerek tepkisini gösterdi.

Daha sonra yorumlarını paylaşan hesap, “Oğuzhan’ın mezarını paylaşıp yazdım. engellemiş utanmadan Oğuzhan’a saygısı olmayanın ailesini olur mu sizce? fotoğraflarını silmesini istiyoruz annesi istemiyor. İletin Rahel’e lütfen” dedi.

Rahel Pekcan, Sevgilisinin Hayatını Kaybetmesinden 6 Ay Sonra Yeni Bir Ilişkiye Başladığını Açıklayınca Pek çok Eleştiri Geldi

MagazinTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir