TikTok'ta çıkan Sıla Dündar öldü haberleri gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

TikTok’ta çıkan Sıla Dündar öldü haberleri gerçeği yansıtmıyor

Ahmet Can Dündar'ın kardeşi influencer Sıla Dündar'ın öldüğüne dair aramalar yapılıyor ancak iddialar doğru değil. TikTok'ta gündeme gelen Sıla Dündar öldü haberleri gerçeği yansıtmıyor.

TikTok ve Instagram’da içerik üreten ve abisi Ahmet Can Dündar’ın Youtube videolarında sıklıkla karşılaştığımız Sıla Dündar öldü iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

SILA DÜNDAR ÖLDÜ MÜ?

Youtuber ve TikToker olan Ahmet Can Dündar’ın kardeşi olarak tanınan ve kendisi de influencer olan Sıla Dündar öldü mü araması yükseliyor ancak iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. TikTok’ta ortaya atılan Sıla Dündar öldü mü sorgulaması yapılan edit videolarından kaynaklanıyor.

Sıla Dündar öldü mü

SILA DÜNDAR KİMDİR?

2004 yılında İzmir’de doğan Sıla Dündar, sosyal medyada içerik üreticisi olarak tanınıyor. Youtube’a eğlenceli içerikler çeken ve kısa sürede milyonlarca izlenen Ahmet Can Dündar’ın kardeşi olarak bilinen Sıla, influencer olarak biliniyor. Adı abisi Ahmet Can Dündar ile anılan kendisi gibi influencer olan Feride Özdinç ile yakın arkadaş.

Sıla Dündar telefon numarası

İlgili Haberler

SILA DÜNDAR KAÇ YAŞINDA, NE BURCU?

2 Nisan 2004 doğumlu Sıla Dündar, 2024 yılı itibarıyla 20 yaşında. 2 Nisan’da doğan Sıla Dündar Koç burcu.

Sıla Dündar sevgilisi

SILA DÜNDAR INSTAGRAM HESABI

Sıla Dündar, Instagram ve TikTok’ta @heyysila kullanıcı adıyla bulunuyor. Instagram’da 1.1 milyon takipçiye sahip olan Dündar, TikTok’ta 5.9 milyon takipçisi bulunuyor.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir