TikTok Yazgül öldü mü haberleri gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

TikTok Yazgül öldü mü haberleri gerçeği yansıtmıyor

Estetik ameliyatı olan TikTok fenomeni Yazgül öldü mü haberleri gündeme geldi. Daha önce Esra Erol'un programına katılan Yazgül, kocasıyla boşanmış ve 'dünyanın en güzel kadınını kaybetti' sözleriyle damga vurmuştu.

TikTok fenomeni olan Yazgül Karakaş’ın öldü mü haberleri estetik ameliyatı olması sonrası gündeme geliyor. Yazgül, ‘tek suçum güzel olmak’ sözleriyle hafızalarda yer edindi.

YAZGÜL ÖLDÜ MÜ?

TikTok fenomeni olan Yazgül öldü haberleri gerçeği yansıtmıyor. Çıkan haberler sonrası TikTok’ta canlı yayın açan Yazgül, yakın zamanda geçirdiği estetik ameliyat sonrası son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yazgül’ün karın gerdirme ameliyatı olduğu öğrenildi.

Yazgül bayat açıldı mı

YAZGÜL KİM?

Esra Erol’un programına katılarak fenomen haline gelen Yazgül, eltileri nedeniyle eşiyle boşanma aşamasına gelmiş, ‘tek suçum güzel olmak’ ifadeleriyle gündem olmuştu. Eşinden ayrılmasının ardından tek başına hayatına devam eden Yazgül geçtiğimiz aylarda değiştirdiği tarzıyla çok konuşuldu.

İlgili Haberler

Yazgül boşandı mı

Son olarak estetik ameliyat olan Yazgül, karın gerdirme operasyonu geçirdi. Operasyon sonrası ise bazı TikTok hesaplarında öldüğü yönünde haberler yapılsa da iddialar gerçeği yansıtmıyor. Yazgül TikTok’ta canlı yayınlarına devam ettiği görülmekte.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir