Theo James İstanbul Taksim ve Sirkeci sokaklarında! Hayranlarıyla fotoğrafları çok konuşuldu - Haber Jet

Theo James İstanbul Taksim ve Sirkeci sokaklarında! Hayranlarıyla fotoğrafları çok konuşuldu

Uyumsuz serisi, The White Lotus, The Gentlemen ile tanınan Theo James İstanbul sokaklarında. Türk bir hayranının paylaştığı fotoğraf sonrası Türkiye'ye geldiği anlaşılan Theo James İstanbul ziyaretine çok sayıda yorum yapılırken ünlü oyuncunun fotoğrafları beğeni topladı The James Türkiye'de nerelerde görüldüğü, İstanbul'da hangi semtlerde olduğu merak edilirken eşi ve özel hayatı sorgulanıyor.

Dünyaca ünlü oyuncu Theo James’in İstanbul sürprizini hayranlarının paylaştığı fotoğraflar ele verdi. İstanbul Taksim’de görülen oyuncunun hayranlarıyla çektiği sosyal medyada gündem oldu. Özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Theo James’in eşi de merak ediliyor.

THEO JAMES İSTANBUL’DA NEREDE GÖRÜLDÜ?

Türkiye İstanbul’da hayranıyla çektirdiği fotoğraf sonrası yakalanan Theo James, İstanbul Taksim’de olduğu görüldü.

Theo James İstanbul'da

Birden fazla hayranıyla fotoğraf çeken James, sempatik görüntüsü ile sosyal medyada ilgi odağı olurken onu göremeyen pek çok Türk hayranı fotoğraflara binlerce eğlenceli yorum yaptı.

Theo James İstanbul Taksim ve Sirkeci sokaklarında! Hayranlarıyla fotoğrafları çok konuşuldu 1 Theo James neden İstanbul'da

THEO JAMES İSTANBUL’DA GÖRÜLDÜ

İstanbul’da görülen Theo James’i birden fazla hayranıyla çektiği fotoğraf ele verdi. James’in turistik amaçlı mı yoksa bir proje için mi geldiği bilinmezken İstanbul Taksim, Beyoğlu ve Galata Kulesi civarlarında olduğu öğrenildi.

Theo James Türkiye'de nerede görüldü

THEO JAMES NE ZAMANA KADAR İSTANBUL’DA?

Fuze filminin çekimleri için Türkiye’ye gelen Theo James ve Aaron Taylor Johnson Istanbul Sirkeci’de görüntülenen ikilinin çekimleri ne kadar sürecek henüz bilinmiyor.

THEO JAMES EŞİ KİM?

Theo James 2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan İrlandalı Ruth Delia Kearney ile evlendi. Çiftin 2009 yılından beri birlikte olduğu biliniyor. Ruth Kearney, Primeval, The Following, Flaked gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Theo James Türkiye İstanbul'da

Magazin

Theo James İstanbul Taksim ve Sirkeci sokaklarında! Hayranlarıyla fotoğrafları çok konuşuldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Aleyna Aleyna

    Taksim’de nöbet tutacak insanlar tanıyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir