Taner Tolga Tarlacı Güney Kıbrıs'ta 18 yıl hapis cezası aldı - Haber Jet

Taner Tolga Tarlacı Güney Kıbrıs’ta 18 yıl hapis cezası aldı

2011 yılında Survivor yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde cezaevinde olduğu biliniyordu. Tarlacı'yı ziyaret eden ve arkadaşı olan Cenk Hoca isimli bir fenomen Taner Tolga Tarlacı Güney Kıbrıs'ta 18 yıl hapis cezası aldı haberini ise doğruladı. Tarlacı ve Yasin Obuz yakın arkadaş olmalarıyla biliniyordu.

Bir süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevinde olduğu bilinen Taner Tolga Tarlacı’yı ziyaret eden ve arkadaşı olan Cenk Hoca isimli bir fenomen Taner Tolga Tarlacı Güney Kıbrıs’ta 18 yıl hapis cezası aldı haberini ise doğruladı.

TANER TOLGA TARLACI KAÇ YIL CEZA ALDI?

2011 yılında Survivor’a katılan Taner Tolga Tarlacı, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde aldığı hapis cezaları nedeniyle adanın Güney kesimine kaçmıştı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde de suç işleyen ve cezaevine girmekten bu sefer kaçamayan Taner Tolga Tarlacı’nın 18 yıl hapis cezası aldığı haberleri gündeme geldi. İddiaları Tarlacı’nın yakın arkadaşı Cenk Hoca isimli Instagram fenomeni ise doğruladı.

Taner Tolga Tarlacı kaç yıl ceza aldı

TANER TOLGA TARLACI HAPİSTE Mİ?

Taner Tolga Tarlacı, 2022 yılından bu yana Güney Kıbrıs Rum kesiminde cezaevinde bulunuyor. Cezası kesinleşen Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Taner Tolga Tarlacı hapiste mi neden hapiste

TANER TOLGA TARLACI NEDEN HAPİSTE?

Taner Tolga Tarlacı, Türkiye’de ve KKTC’de işlediği suçlar nedeniyle Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne kaçmıştı. Ancak burada da gasp suçu işleyen Tarlacı aynı zamanda yabancı bir kadına cinsel saldırı ve tecavüz etmekle suçlanıyordu.

İlgili Haberler

TANER TOLGA TARLACI KİM?

2 Eylül 1984 yılında Almanya’da doğan Taner Tolga Tarlacı, aslen kayserilidir. 2024 yılı itibarıyla 40 yaşında olan Tarlacı, çocukluk yıllarını Almanya’da geçirdi. Ardından Türkiye’ye döndü ve Mersin’de eğitimine devam etti. Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu.

2005 yılında Kuzey Kıbrıs’a yerleşti. Bu dönemde Biri Bizi Gözetliyor yarışma programına katılmak istediği ancak kabul edilmediği biliniyor. 2007 yılında katıldığı erkek güzellik yarışmasında 3’üncü oldu.

taner tolga tarlacı yasin obuz

2010 yılında yolu Acun Medya yapımlarına düşen Tarlacı, önce Yetenek Sizsiniz Türkiye programına katıldı ancak yarışmaya veda etti. Ardından 2011 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler senesinde programa katıldı. Gönüllüler takımında yer alan Tarlacı 3’üncü olarak yarışmaya veda etti.

Magazin

Taner Tolga Tarlacı Güney Kıbrıs’ta 18 yıl hapis cezası aldı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Baran Baran

    Bu adama çok gıcık kapıyordum

    Yanıtla
  • Sare Gül Sare Gül

    İğrenç bir adam hak ettiği buydu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir