Survivor All Star büyük final 13 Haziran 2024 tarihinde başlayacak! İkinci finalist Nefise oldu - Haber Jet

Survivor All Star büyük final 13 Haziran 2024 tarihinde başlayacak! İkinci finalist Nefise oldu

Survivor All Star final oyunlarının başlamasıyla büyük finale geri sayım başladı. Aylar süren mücadelenin ardından son dörde kalan oyuncular İstanbul’da bulunan finalist koltuğuna oturacak.

13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00 itibarıyla canlı olarak başlayacak olan Survivor All Star büyük finalinde SMS oylaması sonucuna göre yılın Survivor’ı seçilecek.

SURVİVOR ALL STAR BÜYÜK FİNAL NEREDE ÇEKİLECEK?

Dominik’te aylar süren mücadelenin ardından Survivor All Star büyük finaline Türkiye ev sahipliği yapacak. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşecek olan final 13 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00 itibarıyla başlayacak.

Survivor finali nerede çekilecek? Türkiye'de İstanbul'da Nefes Ormanı nerede?

Finale kalan yarışmacılar; Seda, Ogeday, Nefise, Atakan ve Batuhan oldu.

SURVİVOR İLK FİNALİSTİ KİM?

Finale günler kala İstanbul’da finalist koltuğuna oturacak ilk isim mücadele ettiği 14 oyunun 10’unu yenip kolye almaya hak kazanan Batuhan Karacakaya oldu.

Survivor ilk finalist kim oldu? Ogeday mı, Batuhan mı, Nefise mi?

ACUN ILICALI YENİ SİSTEMİ AÇIKLADI: NASIL OYNANACAK?

Acun Ilıcalı dün topladığı acil durum konseyinde finalde olacak yeni sistemi şu sözlerle açıkladı:

“Arkadaşlar finale giden yol şöyle ortaya çıkacak. Dokunulmazlık oyununu altınız birden oynuyorsunuz. Kuralların detaylarını Murat anlatacak ama herkes herkesle oynayacak. Bir kişi dokunulmaz olacak.

Survivor 2024 yeni finali nasıl olacak, kurallar nedir?

Ada konseyi olmayacak. Ertesi gün bir daha oynayacaksınız. Kalan 5 kişi yine herkes birbiriyle oynayacak, 2.dokunulmaz oyununa çıkacak ve kalan 4 kişi düelloya çıkacak. Daha sonra final oyunları başlayacak. Final oyunları için 5 yarışmacı yine sahneye çıkacak. Birinci oyunun galibi birinci finalist oluyor. İkinci oyunun galibi ikinci finalist. Kalan 3 kişi İstanbul’da canlı yayında düello oynayacak. 5 yarışmacı İstanbul’a gitme hakkına sahip olacak. Final günü 4 yarışmacıyla olacak. 4 yarışmacı İstanbul’da tarihi bir finalde rekabet edecek. Kazanan yılın Survivor’ı olacak” dedi.

SURVİVOR İKİNCİ FİNALİSTİ KİM OLDU?

10 Haziran Pazartesi günü yapılan final oyunlarında Batuhan Karacakaya ve Avatar Atakan tüm rakiplerini eleyerek son etapta karşı karşıya mücadele ettiler. Bu son etapta Batuhan Karacakaya, Avatar Atakan’ı 3-2 mağlup ederek Survivor All Star’ın ilk finalisti oldu.

Nefise ise ikinci finalist oldu.

Survivor 2. finalisti kim oldu, Nefise mi?

SURVİVOR FİNAL NEREDE YAPILACAK?

Dominik’te aylar süren mücadelenin ardından İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde yılın Survivor’ı seçilecek.

SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Dün yapılan Survivor 2024 sezonunun son düellosunda Avatar Atakan’a 5-3 yenilerek adaya veda eden isim Yunus Emre Özden oldu.

SURVİVOR FİNALİST NASIL BELİRLENECEK?

İstanbul’da finalist koltuğuna oturmaya hak kazanan 4 yarışmacı için halk tarafından destek SMS’leri gönderilecek ve en çok SMS alan oyuncu yılın Survivor’ı seçilecek.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir