Su Burcu Yazgı Coşkun evli olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor - Haber Jet

Su Burcu Yazgı Coşkun evli olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor

Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun evli mi araması gündeme geldi ancak Coşkun'un evli olmadığı biliniyor. Özel hayatı merak konusu olan Su Burcu Yazgı Coşkun'un basına yansıdığı kadarıyla sevgilisi yok. 19 yaşındaki genç oyuncu kendisinden 14 yaş büyük partneri Burak Deniz ile başrolü paylaşıyor.

Bir Gece Masalı dizisiyle ekranlara geri dönen 19 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun evli mi merak edildi. Genç oyuncu özel hayatıyla ilgi odağı oluyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN EVLİ Mİ?

Özel hayatı merak konusu olan 19 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun yeni dizisi Bir Gece Masalı ekrana geldi. Dizi sonrası hakkındaki aramaların arttığı genç oyuncunun evli olup olmadığına dair sorgulamalar yapıldı. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun evli değil.

Su Burcu Yazgı Coşkun evli mi

SU BURCU YAZGI COŞKUN SEVGİLİSİ VAR MI?

Kardeşlerim dizisindeki Asiye rolüyle partneri Onur Seyit Yaran ile sık sık birbirine yakıştırılan Su Burcu Yazgı Coşkun’un basına ve sosyal medyaya yansıyan bir ilişkisi olmadığı için sevgilisi olmadığı biliniyor.

İlgili Haberler

Su Burcu Yazgı Coşkun yaş

Son olarak kendisinden 14 yaş büyük partneri Burak Deniz ile ekran karşısına geçtiği Bir Gece Masalı ile gündem olan Su Burcu Yazgı Coşkun son olarak milli futbolcu Kenan Yıldız’la adı anılmış, Yıldız’ın Coşkun’un fotoğraflarını beğenmesi kafaları karıştırmıştı.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir