'Sipsecmel' Ecmel Kılıç, kızı Ela Dubai tatilinde küvette patates kızartması yediği için eleştirilere maruz kaldı - Haber Jet

‘Sipsecmel’ Ecmel Kılıç, kızı Ela Dubai tatilinde küvette patates kızartması yediği için eleştirilere maruz kaldı

Instagram fenomeni ve Influencer 'Sipsecmel' Ecmel Kılıç, kızı Ela ile tatile çıktı. Tatilden paylaştığı görüntüler takipçileri tarafından yakından takip edilirken küvetin kenarına koyulan patates kızartması tabağı bazı takipçilerinden tepki topladı. O yorumlara Kılıç'tan cevap geldi. Ecmel Kılıç daha önce boşanma süreci ve başını açması nedeniyle gündem olmuştu.

‘Sipsecmel’ Ecmel Kılıç, kızı Ela ile birlikte gittiği Dubai tatilinde küvette patates kızartması yediği için eleştirildi.

SİPSECMEL ECMEL KILIÇ’A KÜVETTE PATATES KIZARTMASI ELEŞTİRİSİ

@sipsecmel olarak tanınan Ecmel Kılıç, kızı Ela’yla gittiği Dubai tatilinden çok beğenilen fotoğraflar ve videolar paylaşmaya devam ediyor.

Dün paylaştığı küvette patates kızartması yediklerine dair fotoğraf sonrası sosyal medyada eleştirildi. Gelen yorumları sonrası açıklama yapan Ecmel Kılıç, “Ela küvette oynarken yediriyorum kızlar sakin olun. Ayrıca jakuzi/küvet keyfi yaparken bir şeyler yenilip içilebilir ben bunu garip bulmuyorum.. Arada kendimizi şımartmamız fena mı? Nenem gibi hemen çarpılacaksın diyorsunuz” sözleriyle yanıt verdi.

sipsecmel açıldı mı?

SİPSECMEL ECMEL KILIÇ KİMDİR?

Uzun yıllardır Instagram’da Influencer olarak yer alan Ecmel Kılıç, 17 Kasım 1995 tarihinde doğdu. 6 kardeşli geniş bir ailenin ortanca çocuğu olan Kılıç, Çerkez kökenlidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı bölümüne devam ederken bir dönemin sonunda okulu yarıda bırakarak evlenmeye karar verdi ve Ankara’ya yerleşti.

İlgili Haberler

Ercan Kırlı ile evlenen Ecmel Kılıç’ın bu evlilikten 2018 yılında Ela isimli bir kız çocukları oldu.

sipsecmel eşi Ercan Kırlı

ECMEL KILIÇ EŞİNDEN AYRILDI MI?

Ecmel Kılıç, 2023 yılı Nisan ayında eşi Ercan Kırlı ile boşandığını açıkladı. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Kılıç, “Selamlar, yaklaşık 9 ay önce İstanbul’a geldim biliyorsunuz ve evliliğimizde bir süreçten geçtiğimizi söylemişti. Anlaşmalı bir şekilde boşandık. Tekrar söylemek istiyorum boşanma sebebimizde kesinlikle yüz kızartacak bir durum yoktur. Bu konu hakkında son bir kez yazı paylaşıyorum. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

SİPSECMEL AÇILDI MI?

Geçtiğimiz aylarda başını açtığını açıklayan Ecmel Kılıç, gelen eleştiriler sonrası “inancında bir değişiklik olmadığını” açıklamak zorunda kaldı.

GündemMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir