Sevgilisiyle birlikte saldırıya uğrayan Mika Raun'dan açıklama geldi: Öldüresiye dövüldüm - Haber Jet

Sevgilisiyle birlikte saldırıya uğrayan Mika Raun’dan açıklama geldi: Öldüresiye dövüldüm

Cinsiyet değiştirme süreci ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Mika Raun, sevgilisi Batu Can ile birlikte fiziksel saldırıya uğradığını açıkladığı bir video paylaştı. "Resmen öldüresiye dövüldüm" diyen Mika Raun, yanlarında sevgilisi Batu'nun annesi ve kız kardeşi varken uğradıkları saldırının nedenini açıkladı.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen TikTok fenomeni Mika Raun, sevgilisi Batu ile tatil için gittikleri Kalkan’da saldırıya uğradığını açıkladı. Paylaştığı videoda yüzündeki çizikler ve yaralar dikkat çeken Raun’un erkek arkadaşının annesi ve sevgilisinin de yanlarında olduğu öğrenildi.

MİKA RAUN OLAYI NE, SALDIRIYA MI UĞRADI?

Mika Raun dün gece yaptığı paylaşımda öldüresiye dövüldüğünü ifade ederken. Sevgilisi Batu’ya yanlarında annesi ve kız kardeşi varken defalarca vurduklarını, erkek arkadaşının tek başına saldırıyı gerçekleştiren insanların karşısında durduğunu belirtti.

Dakikalarca saldırıya uğradığını söyleyen Raun, hastaneye götürüldüğünü paylaştı.

Mika Raun kim, olayı ne?

Ardından sabah olaya ilişkin Instagram hikayelerde videolu bir paylaşımda bulunan Raun, olayın sevgilisi Batu’nun kız kardeşinin fotoğrafının çekilmesiyle başladığını anlattı.

Kendi kardeşleri ve ailesi dahil olmak üzere erkek arkadaşının da ailesi ve kız kardeşini medyadan uzak tutmak adına fotoğraflarını paylaşmadıklarını ve paylaşılmasına da müsaade etmediklerini belirtti.

İlgili Haberler

Sevgilisiyle Birlikte Saldırıya Uğrayan Mika Raun’dan Açıklama Geldi: Öldüresiye dövüldüm

Batu’nun kız kardeşinin 18 yaşından küçük olduğunu belirten Raun, adamın yanına gittiklerini ve fotoğrafı silmesi söylediklerini belirtti.

Fotoğrafı çeken adamın ve karısıyla sözlü başlayan tartışmanın fiziksel saldırıya dönüştüğünü iddia etti.

MİKA RAUN KİMDİR?

9 Temmuz 2001 tarihinde İstanbul’da doğan Mika Raun, TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla kısa sürede ünlü oldu. Adının duyulmasının ardından yaşam tarzı, cinsiyet değişikliği ve yaptırdığı estetiklerle gündemde yer alan Raun, Büyükada’da dünyaya geldi. 3 kardeşi bulunan Raun’un babası Rum asıllı annesi Şanlıurfalı’dır.

Magazin

Sevgilisiyle birlikte saldırıya uğrayan Mika Raun’dan açıklama geldi: Öldüresiye dövüldüm” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Esra Esra

    Mika Raun’u da bi rahat bıraksınlar artık ya. Kimliği yüzünden yapılanlar doğru değil

    Yanıtla
  • Merve Merve

    Mika Raun sevgilisi Batu kim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir